Next step: Biletul de avion spre SUA

Hello Student Traveler!

Ai trecut de interviul la Ambasadă, ți-ai luat viza și te pregătești să-ți cumperi biletul de avion spre State? Super! Felicitările noastre!

Uite câteva tips ce te pot ajuta la cumpărarea acestuia:

  • Fă un mic research! Verifică aeroporturile cele mai convenabile ca locație, cât mai apropiate de zona în care trebuie să ajungi. Vezi harta Americii cu această ocazie și fă-ți un travelling plan pentru când te vei întoarce acasă. Remember! Biletul este roundtrip (dus-întors) deci gândește-te ce ți-ar plăcea să vizitezi. Poți reveni și din alt aeroport. De exemplu, dacă trebuie să mergi în Michigan, poți alege zborul înapoi și din New York J
  • Nu uita să trimiți datele tale de călătorie angajatorului tău din State! E bine pentru el să știe data exactă când vei ajunge, ca să fie pregătit să te aștepte și să te îndrume spre locul de cazare. E indicat să keep in touch!
  • Citește atent condițiile de anulare a biletului și modificare a datei. În principiu, e important să poți modifica data de întoarcere, chiar dacă își cumperi biletul înainte sau după viză.
  • În ziua zborului, trebuie să ajungi din timp la aeroport, cu aproximativ 3 ore înainte de plecare. E de asemenea indicat să ai o copie după toate actele tale importante!

Acestea fiind spuse, where will your summer story happen?

Summer is almost here! Goodluck!

Da share acestui articol

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp