Next step: Biletul de avion spre SUA

Hello Student Traveler!

Ai trecut de interviul la Ambasadă, ți-ai luat viza și te pregătești să-ți cumperi biletul de avion spre State? Super! Felicitările noastre!

Uite câteva tips ce te pot ajuta la cumpărarea acestuia:

  • Fă un mic research! Verifică aeroporturile cele mai convenabile ca locație, cât mai apropiate de zona în care trebuie să ajungi. Vezi harta Americii cu această ocazie și fă-ți un travelling plan pentru când te vei întoarce acasă. Remember! Biletul este roundtrip (dus-întors) deci gândește-te ce ți-ar plăcea să vizitezi. Poți reveni și din alt aeroport. De exemplu, dacă trebuie să mergi în Michigan, poți alege zborul înapoi și din New York J
  • Nu uita să trimiți datele tale de călătorie angajatorului tău din State! E bine pentru el să știe data exactă când vei ajunge, ca să fie pregătit să te aștepte și să te îndrume spre locul de cazare. E indicat să keep in touch!
  • Citește atent condițiile de anulare a biletului și modificare a datei. În principiu, e important să poți modifica data de întoarcere, chiar dacă își cumperi biletul înainte sau după viză.
  • În ziua zborului, trebuie să ajungi din timp la aeroport, cu aproximativ 3 ore înainte de plecare. E de asemenea indicat să ai o copie după toate actele tale importante!

Acestea fiind spuse, where will your summer story happen?

Summer is almost here! Goodluck!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​