Shopping in USA

Hello Student Traveler!

Ești în SUA de ceva vreme deja și te apropii de momentul în care vei începe să călătorești! Odată cu asta, a venit și momentul în care te gândești de unde să achiziționezi ceea ce dorești. Așa că venim cu câteva idei pentru tine, în funcție de mai multe criterii.

Good for Everything Online

 1. Amazon US: https://www.amazon.com/ . Cum funcționează această platformă?

Îți faci cont, activezi prime Free Trial (1 luna) și poți achiziționa produse cu two-day free shipping. Pe lângă acest lucru ai acces gratis la prime Video pentru aceeași durată. Nu uita să dai cancel la subscripție inainte să se termine cele 30 de zile pentru a evita plata serviciului pentru următoarea lună.

 1. E-bay: https://www.ebay.com/ . New products, used, refurbished. Au deal-uri zilnice si destocaje. Pune la Favorite ce dorești și verifică prețurile periodic.

Good for Tech

 1. NEWEGG: https://www.newegg.com/. Tot ceea ce tine de calculatoare, laptop-uri, smart-phone-uri, componente, aparate foto, accesorii. Au deal-uri periodice, Îți faci lista, bagi notificația de preț și verifici periodic momentul potrivit de achiziție.
 2. Best Buy: https://www.bestbuy.com/. Foarte asemănător cu NEWEGG. Compară și vezi unde este mai bun prețul.
 3. MicroCenter: https://www.microcenter.com/. Prețuri bune online dar au deal-urile in-store fizic extraordinar de bune, greu de găsit mai bune în alte părți. Recomandăm mersul la cel mai apropiat magazin pentru a vedea ce deal-uri au acolo întâi, apoi de făcut o comparație pe online. Win-win 😊

Shopping General

Haine și altele:

 1. Walmart – faimoasa multinațională de hipermarketuri cu discount care nu are nevoie de introducere. În mod sigur ai prins unul în orice zonă din State ai fost vara asta.
 2. TJ Maxx – recomandăm pentru diverse promoții la parfumuri, ceasuri, luggage bags, discount clothes.
 3. Target – lanț american de magazine de tip „big box” și al șaptelea retailer ca mărime din Statele Unite, must-try.
 4. Sears – la acest lanț de magazine mari poți găsi haine, diverse aparate, unelte și basically cam tot ce ai nevoie.
 5. JCPenney – încă un lanț de magazine unde poți să-ți cumperi haine, diverse obiecte de casă și decorațiuni și care are deseori promoții și discounturi foarte bune.

Alimente:

Magazine bune și accesibile pentru aprovizionarea săptămânală:

 1. Stop & Shop
 2. Walmart
 3. K-Mart
 4. Aldis
 5. Trader Joe’s
 6. Costco
 7. Whole Foods Market

Acestea fiind recomandările noastre, lasă-ne un comment și povestește-ne tu unde faci shopping și la ce produs râvnești cel mai mult?

Sperăm să ai în continuare o perioadă cât mai faină în State și să ne revedem cu bine pentru Summer 2023!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​