CONCURS: Your Summer Dream!

Hello Student Traveler,

Avem plăcerea să te anunțăm că începem CONCURSUL Your Summer Dream! care se va desfășura în perioada 7-31 mai, un concurs unde poți câștiga un bagaj de cală pentru plecarea ta în State. Dacă te înscrii, primești automat un cadou de la noi!

Pune imaginea cu locația unde îți vei petrece vara pe Facebook-ul personal ca și cover cu hashtag-ul #studenttravel şi adună cât mai multe like-uri de la prieteni. Cine strânge cele mai multe like-uri în această perioadă va fi declarat câștigător, și va fi anunțat ulterior.

Trimite-ne și un e-mail cu linkul de la pagina ta de Facebook, pe adresa concurs@studenttravel.ro prin care să îți anunți participarea în concurs. Vom updata zilnic pagina concursului cu toți participanții.

*Nu vor fi luate în considerare voturile din partea unor profile false (ex. tip like / share exchange). Utilizatorii care vor folosi aceste mijloace vor fi descalificați.

Chiar dacă nu vrei să participi în concurs, dar îți place poza cu statul unde vei merge, te încurajăm să o folosești ca și cover pe Facebook.

Get ready! Where will your summer dream happen?

Vezi regulament concurs aici!