Concurs Your American Dream

Hello, Student Traveler,

Pregatit pentru visul american și pentru o vară de neuitat? J

Cunoaștem prea bine emoțiile și agitația dinaintea plecării – febra cumpărăturilor, pregătitul bagajelor, ultimele ieșiri cu prietenii ce rămân în țară, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți facem plecarea un picuț mai lejeră!

Ne face plăcere să anunțăm un nou concurs special pentru studenții noștrii, concursul “Your American Dream”, desfășurat pe perioada 8-31 mai.

Premiul concursului? Un bagaj de cală pentru plecarea ta în State!! O dată înscris în concurs, vei primi automat și un cadou din partea noastră!

Cum poți face parte din acest concurs fain? Keep reading 😉

Pune imaginea cu locația unde îți vei petrece vara pe Facebook-ul personal ca și cover cu hashtag-ul #studenttravel şi adună cât mai multe like-uri de la prieteni. Cine strânge cele mai multe like-uri în această perioadă va fi declarat câștigător!

Trimite-ne și un e-mail cu linkul de la pagina ta de Facebook, pe adresa concurs@studenttravel.ro prin care să îți anunți participarea în concurs. Vom updata zilnic pagina concursului cu toți participanții.

*Nu vor fi luate în considerare voturile din partea unor profile false (ex. tip like / share exchange). Utilizatorii care vor folosi aceste mijloace vor fi descalificați.

Chiar dacă nu vrei să participi în concurs, dar îți place poza cu statul unde vei merge, te încurajăm să o folosești ca și cover pe Facebook.

Get ready! Where will your American dream happen?

Vezi regulament concurs aici!

 

P.S. Check out our last year’s Winner!!! J