Concurs Share your summer!

Hello Student Traveler,

Știm că vara asta ți-ai indeplinit visul și că ai avut o experiență de neuitat, pe care o vei povesti până și nepoților! Până atunci însă, noi vrem să te premiem pentru cea mai like-uibilă poză din State!
În perioada 4 octombrie – 10 noiembrie noi dăm startul concursului Share Your Summer!

Tot ce trebuie tu să faci ca să participi este să ne trimiți cea mai reprezentativă poză din vara ta Work and Travel – cu tine sau împreună cu prietenii tăi – Work and Travel și poți câștiga 500 USD cash!

Trimite-ne poza – doar una singură, the best one! – pe adresa de email: workandtravel@studenttravel.ro în care sa ne scrii numele tău şi câteva cuvinte despre vara ta şi unde a fost făcută poza.

Câştigătorul va fi ales după următorul regulament:

Când o primim, noi vom posta poza pe pagina noastră de facebook, iar primii 5 care vor strânge cele mai multe like-uri în perioada 4 octombrie – 10 noiembrie vor intra în etapa de jurizare.
Nu uita! Un like valid înseamnă un user facebook valid și existent, deci like-urile false și nevalidate nu vor fi luate în considerare!

– juriul va fi format din 4 membri Student Travel şi colaboratori;
– juriul va acorda câte o notă în funcţie de următoarele criterii:

• creativitate
• originalitate
• claritatea pozei (minim 300 dpi)
• reprezentativitate SUA

Se va face media, iar primul cu media cea mai mare va fi declarat câștigător!

Sounds good? Atunci start photoshooting & have fun with it!

Participand la acest concurs, studentii sunt de acord cu folosirea ulterioara, in mod gratuit,de Student Travel, a imaginilor foto, in materialele sale promotionale.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​