Sports you can only try in USA!

Hello again Student Traveler!

Vorbeam în articolul trecut despre mâncărurile yummy pe care le poți încerca în State!

Ca să ne punem pofta în cui, continuăm cu o listă de fun activities and sports specifice pentru USA.

  • Baseball – Baseball-ul din ziua de azi este o evoluție nord-americană, de la vechiul joc denumit „rounders” din Marea Britanie. Regulile jocului nu sunt chiar atât de complicate: 2 echipe, cu câte 9 jucători care, pe rând, lovesc mingea cu bâta și apără. Batting and fielding. Cel mai popular joc din USA merită încercat măcar o dată!

baseball Student Travel

  • Golf – Încă o activitate faimoasă în State, golful este relativ simplu de jucat. Deși terenurile de golf nu sunt greu de găsit și în țara ta natală, americanii sunt experți în a face acest joc mult mai interesant, prin terenurile special amenajate cu diferite obstacole și mascote, ceea ce face golful o activitate foarte amuzantă ce poate fi jucată în grup, cu prietenii.

golf Student Travel

  • Surf – Riding the waves in the USA! Ce bine sună, nu-i așa? Plajele din California sunt faimoase pentru numărul mare de surferi ce vin să-și astâmpere pofta pentru acest sport extrem și incitant. În teorie, nu e greu. Trebuie să-ți menții echilibrul pe o placă rigidă și să te lași cuprins de unduirile valurilor până acestea te aduc la mal. În practică, așteptăm poze! 🙂

surf student travel

  • Lacrosse – Unul dintre cele mai vechi sporturi originare din America, început de locuitorii din Nord-Estul Americii, în special din zona New-York-ului și Pennsylvania. Se joacă între două echipe care folosesc o minge mică de cauciuc și un băț cu mâner lung denumit cross stick. La capătul bățului este legată o plasă cu care se prinde mingea și se aruncă la poartă. Echipa cu cele mai multe puncte câștigă.

Lacrosse Student Travel

  • Football – sau American Football. Denumirea football vine de la mingea în formă ovală de 1 foot long folosită de jucători în timpul meciului. Pe un teren rectangular se iau 2 echipe a câte 11 jucători. The Offense – Atacul și The Defense – Apărarea.  Atacul are mingea și scopul este să înainteze în teren ca să marcheze puncte, iar Apărarea încearcă să oprească jucătorii echipei adverse care sunt în controlul mingii. Punctele se strâng prin 2 metode: touchdown – adică jucătorul care are mingea trebuie să ajunge în capătul terenului adversarilor. Sau fieldgoal – să se șuteze mingea prin stâlpii de gol ai echipei adverse. Football este un joc relativ agresiv și poate fi deseori confundat cu rugby.

Student Travel Sports

Alte sporturi interesante de încercat în timp ce te bucuri de vara ta americană sunt rafting, hiking, parasailing și lista acestora așteptăm să o completezi tu, Student Traveler!

Vara continuă și îți dorim să te bucuri pe deplin de tot ceea ce USA are de oferit!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​