Where to Travel in Summer 2017

Hello Student Traveler! How’s your summer?

Cum suntem la jumătatea verii, acest articol might as well be written in English pentru că deja te-ai obișnuit, te-ai acomodat și a început să-ți placă stilul de viață american, nu-i așa?

Distracția a început deja și poate chiar îți faci planuri de călătorie după terminarea lucrului. În funcție de zona în care ești, sigur ai găsit cele mai importante obiective turistice de văzut în USA! Mai jos îți oferim un top 5 al celor mai vizitate locații de către Student Traveler-i noștri!

  1. The Empire State Building – să începem cu old New York și cea mai famous clădire a sa! Cine nu-și amintește de marele King Kong cățărându-se pe acest monument cultural? The Empire State Building este situat în Midtown Manhattan, are 102 etaje și timp de 40 de ani a deținut titlul de „world’s tallest building”. Iar priveliștea de sus este absolut uimitoare! Și dacă tot ești în zonă, în mod sigur faci o plimbare și prin Times Square.

empire-state-building1

  1. The White House – rezidența oficială a președintelui din Washington DC. Această locație atrage mii de studenți în fiecare vară, dar la fel de populară este și Lincoln Memorial situat tot în Washington. Un centru simbolic focusat pe relațiile dintre rase, unde statuia lui Honest Abe te duce cu gândul la vasta istorie a Americii.

the white house

  1. The Willis Tower in Chicago – sigur ai văzut o mulțime de poze cu studenți „în aer” și minunata panoramă a orașului Chicago în spatele lor. Denumit și The Skydeck, clădirea are 108 etaje și balcoane ca niște cutii retractabile din sticlă, care se prelungesc la 1 metru și jumătate în afara clădirii, permițând astfel turiștilor să privească în jos prin sticla transparentă, dând impresia de „plutire în aer”.

willis tower

  1. Las Vegas Strip – este o fâșie a Las Vegas Boulevard din statul Nevada. Aici sunt concentrate unele dintre cele mai mari resorturi, hoteluri și cazinouri din lume. „Fâșia” are aproximativ 7 km, se află în sudul orașului Las Vegas și este o rută turistică în special în timpul nopții. Mai este denumit uneori The City of Lights iar sloganul pe care și l-a însușit de-a lungul timpului de turiști este „what happens in Vegas, stays in Vegas”. Sounds fun?

Las_Vegas_Strip_at night

  1. The Grand Canyon – dezvăluie aproape 2 miliarde de ani de istorie geologică a Pământului! Are 446 km lungime, 29 km înălțime și 1,800 metri adâncime iar formele și straturile minunat formate în piatră sunt rezultatul „tăieturilor” făcute de-a lungul timpului de Colorado River. La început de An Nou, mulți turiști și localnici fac excursii pe cele mai înalte vârfuri ale Canionului pentru a experimenta răsăritul soarelui chiar în prima zi a noului an!

Grand Canyon National Park

Tu unde ți-ai planificat să călătorești în această vară?

Trimite-ne propriul tău Top 5 al locațiilor preferate și Student Travel le promovează!

Vara e încă în toi,

Student Traveleri sunteți voi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​