Transport aeroport – angajator si cazare

Luna iunie, plecatul e în toi

Student Traveleri sunteți voi!

După ce bagajele au fost aranjate bine, după ce ți-ai organizat drumul și ți-ai făcut traseul spre State în această vară… oare ce-a mai rămas de făcut?

Unul dintre aspectele care nu trebuie uitate este comunicarea cu angajatorul. Este bine să scrii un email angajatorului tău american înainte de plecare, pentru ca acesta să știe exact ziua și ora la care vei ajunge la noua ta adresă din USA. În acest fel, el te poate aștepta sau îndruma ce să faci odată ajuns acolo. Îți va spune și unde să te prezinți pentru prima zi de orientation, training și muncă. Angajatorul tău îți poate oferi și răspunsuri dacă ai întrebări legare de cazare.

Așadar, un mic email de introducere nu strică și fii sigur că vei primi repede un răspuns asemenea.

Un alt aspect de care e bine să ții cont înainte de îmbarcarea în avion, este drumul de la aeroportul din USA spre cazare. Poți căuta dinainte, un simplu google search cu zona în care mergi va fi foarte folositor. Unele dintre cele mai mari companii de transport american este Greyhound sau Indian Trails. Acestea sunt linii de autobuze care circula des și frecvent, chiar din oră în oră. Îți poți rezerva un loc înainte de plecarea de acasa, direct de pe internet, online. Sau poți să-ți cumperi un bilet odată ce ai ieșit din aeroport, de obicei aceste companii au ghișee foarte aproape de aeroport sau chiar în interiorul acestuia. Oricare variantă o alegi, este bine să fii informat dinainte în legătură cu transportul de la aeroport spre cazare.

Odată ce acestea au fost rezolvate, mai rămâne doar să enjoy the trip!

Și nu uita că scopul tuturor este ca programul Work and Travel să meargă cât mai bine, ca studenții să fie fericiți pe timpul verii, și angajatorii mulțumiți de munca

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​