Sparge bariera culturală! Tu unde o să îţi faci prieteni?

Mergi încet pe holurile facultaţii  şi parcă ai mai avut acest sentiment înainte..eşti boboc pe holurile facultaţii şi temător în legatură cu viitorul. Facultatea este un nou început,  însă acest lucru este prea puţin pentru firea ta ambiţioasă. Cunoşti prima emoţie a unui examen, doar ai mai simţit-o înainte…însă nu asta te menţine în starea aceasta de visător ci , faptul că mereu ai vrut să explorezi, să călătoreşti, să descoperi.2nd.

 Într-o zi mergând pe holurile facultaţii auzi pe cineva spunând de experienţa minunatăpe care a trăit-o. îţi simţi inima bătând puternic, şi, facânduţi curaj întrebi:” Unde ai călătorit? În America!”

Cu inima zguduindu-ţi pieptul te hotărăşti să ceri mai multe informaţii şi până să îţi dai seama, ce se întâmplă, eşti deja în avionul care te duce departe de tot ceea ce ştiai până acum. Ce te aşteaptă? Un ocean imens de necunoscut.. şi începi sa visezi cum va fi acolo, ce vei face, unde te vei duce? Ai visat la clipa asta din todeauna! Să explorezi, să călătoreşti , să simţi pe pielea ta experienţa aventurii de peste ocean. Mereu ai ţintit sus. Aşa ai fost tu, iar acum ambiţiile tale s-au transformat în realitate. 1st.

Cu siguranţă experienţa pe care cu toţii o veţi trăi în America va fi  încununată cu prietenii pe viaţă …zecile de prieteni pe care ţi-i vei face, şi din nou experienţa diferitelor culturi te va revela… Barierele culturale, de limbă şi de rasă sunt complet distruse şi sunteţi doar voi: cu acelaşi tip de personalitate şi acelaşi caracter , acelaşi nivel de educaţie, trăind în aceeaşi lume,cu aceleaşi sentimente trăite.

Cu siguranţă prieteniile legate în America îti vor lăsa un mic colţişor gol în inima ta..Şi cu siguranţă clipele trăite acolo vor rămâne în memoria ta mereu.

Învaţă, deschide ochii, respiră şi simte o lume întreagă nedescoperită ce te aşteaptă.

Hai să luăm cu toţii câte o felie din tortul acestei experienţe . Ce spuneţi?PhotoShare(2)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​