Regulament Concurs- Cu cine mergi la vara in State

Student Travel desfășoară un concurs cu premii pe pagina sa de Facebook, Student Travel Romania. Premiile constă în: vouchere la film la Cinema City în oraşele: Arad, Bacau, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iași, Pitești, Ploiești, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mures, Timișoara, Piatra-Neamț, Oradea*.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să eticheteze într-un comentariu la postarea de promovare a concursului de pe pagina de Facebook Student Travel Romania prietenii cu care merg sau vor să mearga la vară în State și să distribuie public postarea.

Concursul se va desfășura toată luna aceasta, în perioada 19 ianuarie – 31 ianuarie 2018, iar stabilirea câștigătorilor se va face în data de 31 ianuarie, prin tragere la sorți folosind site-ul random.org.

În total sunt 6 vouchere de reducere la film și se vor acorda câte două vouchere primilor 3 câștigători afișati pe random.org..

Voucherele se ridică în termen de 5 zile lucrătoare de la anunțarea câștigătorilor, de la sediile Student Travel Romania.

Hai în concurs! Its gonna be fun 😉

*orașele care nu au Cinema City vor oferi decont pe baza biletelor la cinematograful local.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​