Program Au Pair în State

Dacă îţi place aventura şi te descurci bine cu copii, programul Au Pair este creat doar pentru tine! Dacă visul tău este să trăieşti în State, sau îţi doreşti să studiezi la o universitate americană, sau pur şi simplu ai dori să-ţi îmbunătăţeşti limba engleză, atunci acest program te va ajuta să-ţi îndeplineşti visul!

Au Pair este un program de schimb cultural, prin childcare şi este reglementat de către Departamentul de Stat ale Statelor Unite ale Americii. Acesta presupune să trăieşti împreună cu o familie americană, ca şi membru egal, şi să ai grijă de copii acestora.  În schimbul îngrijirii copiilor, nu numai că primeşti 195,75 USD pe săptămână dar îţi este asigurată şi masa, o cameră proprie, şi în cele mai multe cazuri şi o maşină. Pe lângă toate acestea vei avea două săptămâni de vacanţă, plătită de către famila gazdă. Iar dacă îţi doreşti să studiezi la o universitate americană pe perioada şederii tale în State, vei avea şansa, deoarece tot familia la care vei sta vor plăti pentru studiile tale. Prin Au Pair îţi deschizi orizonturile!

Pe lângă toate acestea Student Travel şi partenerii americani îţi asigură gratuit biletul de avion dus-întors, pregătire înainte de plecare şi un Completion Package de 100 USD la sfârşitul programului.

În comparaţie cu alte programe de childcare, unde de cele mai multe ori ai opţiuni limitate în ceea ce priveşte alegerea familiei, prin programul Au Pair ai posibilitatea să alegi familia cea mai potrivită pentru tine pe baza calităţilor, orarului, bugetului, modului de a trăi şi a culturii.

Partea cea mai bună a programului este că vei avea ocazia să cunoşti cultura americană prin schimb de experienţă şi prin călătorii! Da ai auzit bine, călătorii…deoarece vei avea foarte multe ocazii să vizitezi fie cu familia gazdă fie cu alţi participanţi din program cu care te vei împrieteni pe parcurs.

Pentru a fi eligibil în cadrul programului  trebuie sã îndeplineşti urmãtoarele condiţii:

  • Sã ai vârsta cuprinsã între 18 şi 26 de ani.
  • Sã fii absolvent de învãţãmânt mediu sau echivalent.
  • Cunoştinţe bune de limba englezã.
  • Sã îţi placã sã fii în preajma copiilor şi sã ai grijã de aceştia,
  • Sã demonstrezi calitãţi precum maturitate, simţul rãspunderii, cinste, încredere şi interes în ceea ce priveşte cultura.
  • Sã ai carnet de conducere recunoscut internaţional.
  • Sã fii pregãtit sã petreci în SUA o perioadã de 1 an şi sã doreşti sã devii membru al unei familii americane.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​