Original American Food you should Try before Returning Home

Hamburger, hot-dog, chips, plăcintă de mere, câteva dintre mâncărurile, care au contribuit la formarea bucătăriei Americane. Însă pe lângă acestea, Student Travel îţi recomandă să guşti şi alte delicii tradiţionale, înainte să te întorci la bucătăria românească. Îţi propunem o listă cu câteva  specialităţi regionale.

  1. New England Clam Chowder – Dacă vara aceasta ajungi în Massachusetts, să nu ratezi o vizită în Boston ca să guşti faimosul Clam Chowder (supă de scoici). O astfel de supă este groasă şi aromată, cu gusturi puternice! Credeţi-ne, merită drumul parcurs.
  2. Pastrami – New Yorkezii atenţie! Oraşul tuturor posibilităţilor vă aşteaptă cu ceva super delicios. Veţi putea gusta Pastrama americană la  Carnegie Deli sau la Katz’s din New York. Modul în care vânzătorul va felia în faţa voastră pastrami-ul este artă pură! Deşi pastrama este bine cunoscută şi în România, totuşi cei care au declarat ca fiind mâncarea lor tradiţională, au fost evreii imigraţi în New York.
  3. Shoofy Pie – Dacă vă îndreptaţi spre Pennsylvania nu veţi regreta o gustare din faimosul Shoofy Pie. Este bine ştiut că americanii sunt înnebuniţi după plăcinte şi tarte, însă nu este de mirare pentru că acest desert, creat de către populaţia Amish este deosebit de delicios. Numele desertului provine din combinaţia de „shoe flies (alunga muştele).
  4. Smithfield Ham – Localnicii statului Virginia se pot mândri cu şunca lor specială, care se prepară timp de şase luni.
  5. Po-boys – călătorind spre sud, în New Orleans, Louisiana să gustaţi cu încredere, aşa numitul po-boys. Acest sandviş special se poate mânca cu fructe de mare şi legume delicioase. Dacă vei mânca un adevărat bo-boy, vei şti că este pur şi simplu de neuitat.
  6. Fajitas – prefarata noastră, capodopera bucătăriei mexicane, este o mâncare tradiţională a cowboyurilor. Varianta originală se prepară în Austin, Texas.
  7. Hot-dog – Chiar şi Chicago vă întâmpină cu o specialitate gustoasă. Un veritabil hot dog din windy city este compus din următoarele ingrediente: cârnat vienez, chiflă cu mac, muştar, castravete murat şi condimentat (relish), ceapă mărunţită, sare şi piper, ardei iute.
  8. Chili Verde – mâncarea tradiţională a statului New Mexico este ardeiul iute, care apare şi pe steagul statului.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​