Live your myth in Greece

În luna iubirii îţi propunem o escapadă în Grecia, unde poţi să te bronzezi pe nisipul auriu sau să te răcoreşti în Marea Egee. Însă Grecia reprezintă mai mult decât ce am învăţat la şcoală, sau ce am văzut în poze. Vizitând-o vei fi într-o armonie perfectă de culori, culturi şi simţuri, vei simţi puterea istoriei, căldura tipică Sud-Europeană apoi vei descoperi şi bucătăria cu specific mediteranean.

Grecia este ţara contradicţiilor armonioase, o permanentă călătorie în timp, din prezent în trecut şi înapoi. Descoperă plantaţiile de măslini, siturile arheologice, vizitează insulele misterioase, traversează plajele şi munţile împreună cu prietenii tăi! Insulele sunt principalele caracteristici ale Greciei. Ţara cuprinde 6000 de insule din care numai 227 sunt populate. Arhipeleagul Grec oferă un peisaj diversificat: plaje cu nisip auriu, golfuri ascunse, dune de nisip şi multe altele.

Pe lângă atracţiile naturale, Grecia te va întâmpina şi cu numeroase oraşe minunate, care aşteaptă să fie descoperite de către tine! Oraşele greceşti sunt pline de posibilităţi, sunt uşor de vizitate, oferind numeroase facilităţi moderne de a ameliora momentele petrecute acolo.

Grecii sunt foarte mândri de bucătăria lor, iar fiind unii dintre oamenii cei mai ospitalieri de pe pământ ei te vor hrăni cu cel mai mare drag. Mirosul sosului tzaziki preparat acasă şi aroma souvlaki-ului preparat pe grătar sunt doar începutul!

Pe lângă toate acestea există şi numeroase activităţi pe care le puteţi face în Grecia. O astfel de activitate foarte populară este excursia de cîteva zile la Muntele Olimp, locul mitic al celor 12 zei. O altă atracţie importantă pe care trebuie să o vizitezi este Meteora, care este o așezare monastică, constituind cel mai important Centru Monastic Ortodox al teritoriului grecesc. Ca fenomen fizic este unic în toată lumea.

În prezent există 24 de mănăstiri, unele se găsesc într-o stare de ruină (Sfântul Duh, Sfântul Dimitrie, Sfântul Nicolae Padova și altele), în timp ce altele se conservă foarte bine, intacte și funcționează (Marele Meteor, Varlam, Sfânta Treime, Rusanou și altele). Sfânta Meteora, pentru mărturia ei creștină, istorică, arhitectonică, în general artistică și geologică, este recunoscută ca una care trebuie să se păstreze și ca monument ocrotit al omenirii de către UNESCO și de către alte organisme internaționale.

Prin Student Travel vei avea şansa să-ţi petreci vara în Grecia, unde pe lângă plajă şi distracţie poţi câştiga şi bani frumoşi. Joburile sunt la hoteluri de 4, 5 stele, iar 3 mese pe zi şi cazarea sunt asigurate de angajator. Pe 24 februarie va avea loc şi târgul de joburi pentru acest program la Bucureşti, în hotelul Ibis. Aici vei avea ocazia să te întâlneşti cu viitorii tăi angajatori.

În concluzie, Grecia oferă activităţi diversificate şi este un magnet pentru toată lumea. Nu mai sta pe gânduri  şi  fă primul pas spre ţara zeilor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​