Let the journey begin!

Suntem bucuroşi că eşti alături de noi în această călătorie fără sfârşit în Statele Unite ale Americii! Dacă citeşti acest articol înseamnă că şi tu eşti pasionat de călătorie şi că vrei să cunoşti mai bine locaţiile unice şi cultura specifică din America.

Fiecare dintre noi ştie că America se poate mândri cu oraşe mari, zgârie-nori, plaje însorite, munţi înalţi, canioane adânci, păduri dense, deşerturi  fără viaţă şi insule exotice, însă oare câţi ştim unde se găseşte punctul cel mai adânc din America de Nord,  în care stat poţi mânca cheese curds cu frozen custard sau ce înseamnă tailgating înainte de un meci de fotbal american?

De la o săptămână la alta vom încerca să prezentăm câte o regiune din America, găsind răspunsuri în acelaşi timp şi la întrebări legate de cultura şi obiceiurile zonei cu ajutorul  prietenilor noştri, care au avut ocazia să cunoască personal locaţia respectivă. Te încurajăm să împărtăşeşti cu noi opiniile, experienţele şi amintirile tale. Ne dorim să fii partenerul nostru de călătorie în acest road trip american!

So let the journey begin!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​