Iti doresti sa lucrezi si sa calatoresti intr-o alta tara?

Internship

Iti doresti sa lucrezi si sa calatoresti intr-o alta tara? Dorim sa te anuntam ca Student Travel iti pune la dispozitie inca alte 4 programe prin intermediul carora poti lucra in Marea Britanie, Noua Zeelanda, Islanda sau Statele Unite.

Hospitality UK
Programul Hospitality and Training UK le permite studentilor sa-si imbunatateasca limba engleza si sa dobandeasca experienta profesionala. Acest program ii va ajuta pe aplicanti sa castige experienta pentru CV,  in domeniul ospitalitatii.
Internship NZ
Internship Noua Zeelandă (NZ) asigură studenţilor in turism, la zi, posibilitatea de a petrece maxim 6 luni în Noua Zeelandă, câştigând experienţă de lucru în domeniul lor de studiu, precum şi posibilitatea de a descoperi cultura şi stilul de viaţă din NZ. În cazul în care atât angajatorul cât şi participantul solicită prelungirea programului, respectiv termenii şi condiţiile internship-ului au fost respectate, programul se poate prelungi pe o perioadă maximă de încă 6 luni. Programul internship poate începe în orice perioadă a anului.
WAT Islanda
Islanda este faimoasa pentru atractiile sale turistice, fie ca este vorba de o destinatie istorica sau o statiune pentru familii, cu petreceri care se intind pana dimineata. Poti petrece intre 1-12 luni intr-un astfel de loc, singur sau cu prietenii tai si sa castigi intre 400 – 715 euro pe luna.Pe langa asta ai asigurate cazarea si trei mese pe zi, iar joburile sunt in hoteluri, restaurante sau cluburi, agricultura, ferme de pe tot teritoriul Islandei. Nu este nevoie de viza! Se poate incepe lucrul in max 2 luni de la data aplicarii la program. Optional poti urma cursuri de limba islandeza.
Internship USA
Internship USA asigura studentilor la zi si proaspat absolventilor unei facultati posibilitatea de a petrece 6 pana la 12 luni in SUA, castigand experienta practica de lucru in domeniul lor de studiu, iar Professional Career Training asigura absolventilor si/sau tinerilor specialisti posibilitatea de a petrece 6 pana la 18 luni in SUA, castigand experienta lucrului efectiv in domeniul lor de activitate, precum si posibilitatea de a descoperii cultura si stilul de viata american.

Pentru mai multe detalii acceseaza prezentarile programelor de mai jos!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​