Hot summer jobs in the USA!

Deşi vremea nu este nici pe aproape plăcută, cu toţii visăm sub căciulă şi fular la zilele însorite de vară, când vom sta întinşi la soare, lângă piscină cu un cocktail în mână. Însă şi în zilele friguroase de iarnă, depinde numai de noi să găsim ceva frumos şi pozitiv, astfel eu vă sugerez să privim partea plină a paharului: încă 6 luni ne desparte de cea mai mare tare vacanţă de vară în State!

Sunt sigură că fiecare dintre voi a văzut măcar un episod din faimosul serial Baywatch, în care David Hasselhoff alerga pe malul oceanul Pacific alături de salvamare blonde. Cu noi vei avea şansa să fii salvamar în vara anului 2013 la cele mai tari parcuri acvatice din Statele Unite ale Americii. Dacă îţi place să înoţi şi vrei să te distrezi cu studenţi din întreaga lume, aceste poziţii de salvamari sunt ideale pentru tine!

Cel mai mare parc acvatic din State, Noah’s Ark, din Wisconsin Dells este situat aproape de graniţele canadiene, o zonă împădurită, plină de lacuri şi parcuri naţionale. Pe timpul verii nimeni nu se plictiseşte în Dells. Staţiunea turistică oferă multe posibilităţi de a-ţi petrece timpul liber: numeroase parcuri de distracţii, parcuri acvatice, cluburi, excursii cu vaporul pe râul Wisconsin, restaurante cu specific local, etc. Localnicii sunt deosebit de prietenoşi şi în scurt timp vor deveni prietenii tăi. Toată lumea ştie că din Wisconsin Dells nimeni nu pleacă fără să guste biluţele de brânză (cheese curds), îngheţata din lapte proaspăt (frozen custard) şi fără un prieten adevărat.

Cel mai mare parc acvatic din State are 51 de tobogane, 2 piscine uriaşe cu valuri, 2 râuri fără sfârşit, 18 terenuri de minigolf, restaurante şi multe altele. Acest angajator oferă joburi pe poziţii de salvamari în apă adâncă şi apă mică, iar fiecare student va primi un certificat de lifeguard la sfârşitul cursului de salvamar. Cazarea este oferită de către angajator şi toţi angajaţii parcului vor sta împreună  aproape de parc. Sunt oferite şi numeroase beneficii, cum ar fi chefuri pentru aprecierea angajaţilor, intrare liberă în parc, reduceri în magazinele parcului şi la alte atracţii din Wisconsin Dells.

Un alt angajator din State, care oferă poziţii de lifeguard este Splish Splash Water Park! Acest parc acvatic este situat la o oră distanţă de New York, în Calverton.  Fiind aşa de aproape de oraşul tuturor posibilităţilor, în zilele libere poţi s-o vizitezi cu prietenii tăi. Pe lângă poziţii de lifeguard angajatorul oferă de asemenea joburi şi în bufetul parcului.

Boér Ádám, prietenul nostru a lucrat la Noah’s Ark în vara anului 2012 şi ne va povesti pe scurt despre experienţele sale:

„Vara trecută am fost prima oară în State şi nici nu mi-am imaginat că va fi o experienţă aşa de intensă! Am lucrat trei luni la cel mai mare parc acvatic din State alături de sute de studenţi din întreaga lume. În scurt timp am devenit prieteni apropiaţi şi abia aşteptăm să ne revedem. Să lucrezi într-un parc acvatic ca şi salvamar nu este un job uşor, pentru că trebuie să fii responsabil şi mereu atent, însă vei învăţa multe şi te vei îmbogăţi cu o experienţă profesională. Wisconsin Dells este locul ideal pentru o vară de neuitat…sunt atâtea de făcut! Abia aştept să mă întorc.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​