Filme celebre despre călătorii

Călătoriile sunt esenţiale în dezvoltarea noastră personală. Prin cunoaşterea altor ţări, culturi şi limbi orizonturile se deschid în faţa noastră.

Vizionând un film despre călătorie îţi dă senzaţia că explorezi o lume nouă. Câteodată uitându-te la un film despre călătorie te poate motiva în aşa fel încât a doua zi vei rezerva un bilet de avion spre destinaţia dorită. Următoarele filme au aceste efecte secundare asupra oamenilor: urmăreşte-le pe propria răspundere!

  • Into the Wild: este o alegere excelentă, un must-see!!!Acesta este visul tuturor tinerilor care tânjesc după aventură. Filmul a inspirat multe generaţii să lase tot şi să privească lumea cu alţi ochi. Este povestea adevărată al lui Christopher McCandles, un proaspăt absolvent de facultate, cu un viitor strălucitor în faţă, însă el alege să plece în Alaska în căutarea sensului vieţii, iar pe parcurs reuşeşte să schimbe viaţa oamenilor cu care se întâlneşte.

 

  • Under the Tuscan Sun: Diane Lane interpretează rolul unei femei divorţate, care pleacă departe de casă pentru a se regăsi. Şi nu oriunde! În minunata Italia, unde peisajele te vor lăsa fără grai, iar tu te vei întreba când vei merge în Toscana. Imaginile incredibile din sudul Italiei şi din celebrul Positano te vor face să visezi!

 

  • Eat, Pray, Love: În celebrul film Eat, Pray, Love, Julia Roberts interpretează rolul femeii care-şi ia un an săbatic, în speranţa regăsirii de sine. Cu regăsirea este discutabil, dar un lucru este clar: peisajele superbe iţi vor aminti de vacanţa mult aşteptată. Iar destinaţii ca Italia, India sau Indonezia se vor afla mereu pe lista ta de TO DO!

 

  • The Beach: Chiar dacă filmul este cumva prea artistic, nu poţi spune acelaşi lucru despre plajele din Thailanda. Chiar sunt desprinse din paradis şi până nu vei vizita un astfel de loc, orice cuvânt sau fotografie este de prisos.

 

  • Diarios de Motocicleta: America de Sud este prezentată într-un mod ofertant, iar lipsa unei implicări majore a Hollywood-ului îl face un film realist. Diarios de Motocicleta este un film antrenant, care îţi va stârni pofta de călătorie. Iar istoria şi imaginile vintage te vor convinge sa îţi cumperi bilete spre Buenos Aires!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​