Cum să ajungi în UK

Despre USA am vorbit, despre Noua Zeelandă am povestit, acum ce-ai zice să afli câteva informații utile despre țara Majestății Sale, the Queen of England?

Crezi că nu vei mai avea ocazia să vezi Anglia? Uită toate știrile despre UK pentru că Student Travel îți pune la dispoziție un program de Hospitality and Training de care poți profita chiar acum!

Internship UK

Și ghici ce? Nu trebuie să fii student ca să participi la acest program!

Acest program oferă tuturor posibilitatea de a trăi și lucra în UK, de a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză și de a dobândi experientă profesională în mai multe domenii. Iar această experiență va fi a big plus pentru CV-ul tău. Durata programului este de 4, 6 sau 12 luni.

Cerințele minime pentru toți participanții la Hospitality and Training UK sunt următoarele:

  • Vârsta între 18 – 30 de ani
  • Un nivel Upper Intermediate de limba engleză necesare pentru admiterea în program
  • Experiența anterioară în domeniul Ospitalității este un punct în plus
  • O atitudine optimistă și pozitivă 🙂
  • O înțelegere clară a termenilor și condițiilor programului

Locurile de muncă vor fi în domeniul ospitalității și turismului și anume în hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, fast-food-uri, resorturi de vacanță. Majoritatea candidaților la program sunt angajați ca și General Assistants ceea ce înseamnă că vor ajuta la the day-to-day activities necesare într-o afacere. Job-urile oferite sunt de obicei entry level dar sunt șanse de evoluție pe parcursul programului.

În timpul acestui Training programme, candidații vor fi cazați în staff houses puse la dispoziție de angajatorii englezi. Costul cazării este de obicei între 25 – 70 de lire sterline (£) pe săptămână și este dedus din salar. Unele hoteluri sau restaurante oferă și cele 3 mese zilnice angajatorilor săi, sau reducere substantială la acestea. 🙂

Anglia, Scoția și Wales sunt locațiile unde angajatorii colaboratori se află și sunt pregătiți să angajeze candidații la program.

Ce zici? Sună bine? Înscrierile se fac în orice perioadă a anului și tot ce ai nevoie pentru aceasta este:

  • CV in English cu poză – smiling photo 🙂
  • Copie carte de identitate sau pașaport
  • Letter of Motivation in English

Încă este posibil să live and work in the UK  așadar vino să te bucuri de the traditional British countryside și de frumusețea meleagurilor englezești, să savurezi the original english tea și să-ți faci noi prieteni într-o țară nouă!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​