Cum să ajungi în Noua Zeelandă

Sezonul Work and Travel USA este în plină desfășurare, studenții s-au obișnuit deja cu the american lifestyle, așadar hai să vedem pe ce alte meleaguri străine mai putem pleca.

Împreună cu Student Travel România poți găsi programul potrivit pentru tine în:

  • UNITED KINGDOM – hospitality UK pe o perioadă de 4, 6 sau chiar 12 luni
  • ISLANDA – Work and Travel Islanda pe 3 până la 12 luni
  • USA – Internship și Professional Career Training între 6-12 luni, program disponibil și pentru cei care au terminat facultatea
  • NOUA ZEELANDĂ – Internship în NZ pe o perioadă de 6 luni

În acest articol vom vorbi despre Noua Zeelandă și despre experiența unei studente aventuriere care, prin Student Travel, a plecat în State, în UK și anul acesta a vrut să încerce Noua Zeelandă!

Internship NZ2

Internship-ul NZ asigură studenților la zi posibilitatea de a petrece 6 luni în Noua Zeelandă, câștigând experiență în domeniul lor de lucru, precum și posibilitatea de a descoperi cultura și stilul de viață din NZ.

Acest program poate începe în orice perioadă a anului și, în cazul în care atât angajatorul cât și participantul solicită prelungirea programului, respectiv termenii și condițiile internship-ului au fost respectate, programul se poate prelungi cu încă 6 luni.

Clientă fidelă Student Travel, orădeanca Arabela Spin studiază acum în Brașov, la American Hotel Academy. După ce a studiat la Oradea și a vizitat America și UK, anul acesta ea s-a hotărât să încerce Noua Zeelandă. În luna mai 2016 a și plecat.

Cum te simți până acum în Noua Zeelandă?

  • Kia Ora! Asta înseamnă Bună în Maori :). Tot ce pot să spun despre Noua Zeelandă până acum e WOW!! În primul rând pentru că nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge aici, părea imposibil acum 5 luni când am hotărât să aplic pentru un Internship. Iar în al doilea rând pentru că este pur și simplu un loc incredibil. 13246069_1192663830746549_411733664_n

Cum sunt oamenii și cum te-ai acomodat cu locul de muncă?

  • Oamenii sunt extrem de prietenoși și primitori, o cultură foarte vastă și interesantă iar despre natură nu mai are rost să spun nimic, cred că toți am dat un search pe google măcar o dată în viață să vedem Noua Zeelandă în imagini. 🙂 Sunt super mulțumită de internship deoarece am oportunitatea să lucrez într-un hotel care face parte din grupul AccorHotels din Wellington, iar colegii sunt mereu dornici să mă îndrume și să mă facă să mă simt ca acasă.

Internship Noua Zeelanda

Ai recomanda acest program și altor colegi?

  • Recomand alegerea unui internship în Noua Zeelandă deoarece îți oferă oportunitatea să lucrezi aici ca să îți permiți să călătorești și să te bucuri de tot ceea ce are de oferit acest loc.

Câteva sfaturi pentru viitorii studenți călători în NZ ca tine?

  • E iarnă în Noua Zeelandă în iunie, iulie, august. Un fel de toamnă în România :). Ai nevoie de aproximativ 33 de zile să vizitezi tot ce este de vizitat așa că recomand să vă dedicați o lună după finalizarea internship-ului doar pentru asta. Nu vii aici în fiecare zi!

13246123_1192663777413221_1564285636_n

Asta este ceea ce Arabela a împărtășit cu Student Travel până acum. Îi dorim o vară/toamnă minunată în continuare!

Iar viitorilor studenți dornici de aventură, vă urăm Vacanță Plăcută și Vă Așteptăm!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​