Covid-19 update

Dragi studenți,

Data: 15/04/2020

Din cauza faptului că pandemia COVID-19 continuă să se înrăutățească în Statele Unite și în întreaga lume, am primit numeroase întrebări legate de politica noastră de anulare în cazul în care programul Work and Travel USA va fi anulat sau călătoria va continua să fie sever restricționată.

În prezent, echipa noastră analizează și lucrează la alternative de anulare pentru a putea răspunde la întrebări cu privire la toate scenariile posibile care ar acoperi toate etapele statutului de solicitare ale unui participant. Nu putem lua aceste decizii ușor și datorită naturii fără precedent a acestui eveniment și a impactului său la nivel mondial, existând mulți factori pe care trebuie să-i luăm în considerare pentru a crea o politică corectă pentru toate părțile implicate. Noi informații vor fi comunicate în viitorul apropiat.

Suntem recunoscători pentru răbdarea voastră!

Am colaborat cu sponsorii nostri de-a lungul anilor și suntem încrezători că, cu sprijin reciproc, vom trece peste provocările viitoare.

Atât data de începere cât și planurile de călătorie, programările la viză și durata programului se pot modifica în decursul perioadei următoare, dat fiind faptul că ne confruntăm cu o situație fără precedent. Așadar avem rugămintea să continuați să rămâneți la fel de pozitivi și flexibili, pe cât este posibil.

Prioritatea noastră numărul unu o reprezintă siguranța participanților în program, așadar vom permite facilitarea călătoriilor doar dacă nu va exista niciun pericol. Urmăm sfaturile oferite de Departamentul de Stat American, de autoritățile locale guvernamentale și de sponsorii noștri.

Cel mai important, dorim să mulțumim participanților noștri pentru atitudinea pozitivă de care au dat dovadă în aceste vremuri dificile. Deși viitorul se arată a fi nesigur pentru toți, ne este amintit ca pozitivitatea, bunătatea și programele de schimb cultural vor exista în continuare.

Vă vom ține la curent cu mai multe informații cât mai curând posibil!

#stamacasa #stayhome

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​