CONCURS: Câștigă 4 vacanțe de poveste la Praga cu experiența din America!

UPDATE: Vara mea americană – runda a II-a

Dragi studenți,

Vă mulțumim pentru zecile de aplicații și relatări care mai de care mai frumoase și interesante. În ultimele săptămâni am avut parte de povești minunate venite de la voi, în număr record, motiv pentru care am decis ca în decursul acestei săptămâni să mai primim aplicațiile voastre și să organizăm votarea în două runde de concurs, astfel încât fiecare poveste să fie publicată și promovată în timp real.

Așadar, vă informăm că pentru poveștile intrate/validate până joi (29 ianuarie) s-a început deja votarea, urmând ca aplicațiile intrate din 30 ianuarie și până pe 8 februarie, ora 24.00 să intre în a doua tură de vot, ce va începe săptămâna viitoare.

Așteptăm poveștile voastre în continuarie la adresa jobs@studenttravel.ro.

Primele 25 de povești pot fi votate la acest link până la data de 16 februarie!

Echipa StudentTravel România

O vară în America… Sună nemaipomenit, nu-i așa? Cu siguranță la asta te-ai gândit și tu, înainte să te ”abonezi” pentru prima oară la aventura americană numită Work&Travel. Acum însă, după ce ai vizitat țara tuturor posibilităților cel puțin o dată, știi că nimic nu este imposibil și că de la a vrea până la a putea nu e calea atât de lungă.

weboldal (2)

Ai avut parte de o vară pe cinste, muncind și călătorind în SUA, iar acum îți lansăm o nouă provocare, una care să-ți pună mintea la contribuție și prin care să-ți dai frâu liber creativității.

Te provocăm să ne scrii povestea ta, să alegi între 3 și 7 fotografii (de bună calitate) reprezentative pentru întreaga vară petrecută peste ocean și/sau un video (până ]n 3 minute lungime și de rezolu’ie cât mai bună) dacă ai reușit să imortalizezi câteva dintre momentele de neuitat. Trimite-ne textul, fotografiile și filmarea (dacă e cazul) via e-mail, iar noi vom da contur poveștii tale pentru ca tinerii care până acum nu au avut ”curaj” suficient, să prindă aripi și să trăiască visul american în această vară!

Împărtășește experiențele tale, iar STUDENT TRAVEL ROMÂNIA și EUROLINES te premiază cu una din cele patru vacanțe de poveste la Praga, dar și cu alte surprize!

Prague-winter

Trimite-ne textul, fotografiile și videoul la jobs@studenttravel.ro până pe 31 ianuarie 2015 împreună cu numărul tău de telefon (care va rămâne confidențial).

!!! Premiile constă în patru excursii, câte un weekend la Praga, la un hotel de 3*, în cameră dublă-standard, cu mic dejun, transport cu autocarul dus-întors, taxa locală, early check-in, precum și două card-uri ISIC international.

Visează! Călătorește! Împărtășește!

*NOTĂ: Angajații și colaboratorii Student Travel România pot participa la concurs, însă nu intră în cursa pentru premii! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​