CE ESTE TABĂRA DE VARĂ ÎN AMERICA?

Tabăra de vară este o experiență extraordinară. Și, din fericire, dacă îți place suficient de mult, nu trebuie să fie o experiență pe care o ai doar o dată în viață. Dacă îți place să stai în natură, să petreci timp cu copii și să prăjești bezele, atunci deja ai o listă serioasă de motive pentru care ar trebui să aplici pentru tabără.

Tabăra de vară este o tradiție
Americanii au o vară lungă ce durează două luni jumătate, începând din prima zi a lunii iunie și până la începutul lui septembrie. Părinții copiilor nu își pot lua liber de la muncă atât de mult timp ca să-i supravegheze, așa că îi trimit în tabără. Majoritatea taberelor sunt conduse de familii și au un istoric lung în munca cu cei ce vin în tabără, mai ales dacă și părinții acestora obișnuiau să meargă în aceeași tabără.
Taberele de vară sunt situate peste tot în Statele Unite, dar majoritatea sunt pe coasta de Est.

Sunt multe tipuri de tabere
Fie că este tabără pe o singură zi, tabără de zi pe săptămână sau copii stau toată vara, sunt multe opțiuni diferite. Dacă copii stau toată vara, de obicei asta înseamnă 7-9 săptămâni în care ei sunt acolo prezenți zilnic. Există și tabere particulare unde părinții plătesc mulți bani pentru copii lor să stea acolo. Există de asemenea și tabere pentru copii mai puțin privilegiați, unde aceștia primesc burse de la școală sau de la echipe de sport din care fac parte, ca să poată merge în tabără.
Sunt de asemenea alte tipuri de tabere ca și taberele sportive, religioase sau tabere pentru copii cu dizabilități.

Ce se întâmplă în tabără?
Vei locui în cabane sau corturi, vei face activități în aer liber în timpul zilei și vei primi mâncare delicioasă ca să-ți păstrezi nivelul ridicat de energie. Dar spre deosebire de taberele școlare, nu vei fi copilul care se joacă în tabără, ci vei fi ajutorul părintesc. Asta înseamnă că vei avea grupulețul tău de copii de care vei fi responsabil. Și anume, fie va trebui să le aduci micul dejun, să-i îmbrățișezi când au un coșmar sau să-i dai cu multă cremă solară înaintea activităților în natură!

Ce voi face eu în tabără?
Sunt două mari roluri pentru consilierii de tabără: – ori consilier general ori consilier specialist.
Consilierul general își petrece majoritatea timpului cu grupul său. Îi însoțește la activitățile pe care le au zilnic, asigurându-se că au echipamentul potrivit și că ajung peste tot în timp util.
Consilierul specialist derulează și organizează activitățile la care copii participă. Fie că e vorba de biking, înot, dans sau tenis, sunt o mulțime de roluri diferite pentru consilierii specialiști.
Ambii specialiști au parte de distracție și petrec mult timp cu copii. Se fac activități și în timpul serii cum ar fi spectacole de talente, seri de joc, precum și excursii la jocuri de baseball și parcuri acvatice.

Dacă ai mai multe întrebări, te rugăm scrie-ne un email pe camp@studenttravel.ro.
Tariful de Early bird este de $400 până în 31 Octombrie deci aplică acum!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​