Bucket list of must see cities in the USA

Vara se apropie de sfârşit şi urmează partea cea mai aşteptată a programului Work and Travel. Ne-am gândit să vă dăm câteva idei unde să călătoriţi şi ce să vizitaţi. Cu siguranţă majoritatea dinte voi se vor îndrepta către oraşele mari, dar unde veţi călători, şi ce veţi vedea, depinde doar de voi!

·     New York: Este  imposibil să cucereşti New York-ul, într-o singură vizită. Prima oară este indicat să te îndrepţi spre locurile cele mai importante: Empire State Building, Statuia Libertății, Central Park, Muzeul Metropolitan de Artă, etc. Răsfaţă-te în magazinele boeme din West Village sau restaurantele fine din Upper West Side. Plin de viață, piaţa Grand Central Station îţi va oferi tot ce înseamnă “Big Apple”.

·   San Francisco: Fiecare cartier din San Francisco are propria sa personalitate, de la chic hippie din Upper Haight până la  stilul clasic al mănăstirilor. Districtul Marina are bistrouri mondene și oferă o privelişte perfectă asupra Golden Gate Bridge. Pozează-te cu leii de mare la Pier 39, fă o tură cu faimosul “cable car” apoi gustă brânza locală și mezelurile de la Ferry Building.

·       Chicago: Windy City este centrul de artă modernă a ţării, cu numeroase restaurante fine şi magazine vintage. Este obligatoriu să faci o poză în reflecţia sculpturii Silver Cloud Gate din Millennium Park înainte de a merge în Grant Park la Buckingham Fountain. Există zeci de muzee și companii de teatru din Chicago, astfel încât experienţa culturală este inevitabilă.

·         Las Vegas:Ce se întâmplă în Vegas rămâne în Vegas! Doar o simplă plimbare pe Strip este suficient ca inima ta să-ţi bată mai tare. Însă pe lângă cazinouri şi muzee unice, vei putea vizita şi numeroase atracţii naturale din preajma oraşului.

·     Washington: Washington DC este un hub pentru politica americană şi istorie. Aici democraţia prinde viaţă. Există o mulţime de muzee gratuite și monumente dedicate marilor lideri americani. Petrece ceva timp la Pool, National Mall, printre locurile cele mai patriotice din ţară.

·       Boston: Partea nordică a coastei de est este renumit după atracţiile naturale, dar nu numai. Prinde un joc la Fenway Park înainte de a merge la North End pentru o porţie de cannoli din legendarul cartier italian. Merită de parcurs  Freedom Trail-ul, un traseu, care cuprinde 16 locaţii devenite celebre după Revoluţia Americană.

·     Miami: Miami is hot, hot, hot! Și nu este vorba doar de vremea sufocantă. Aici, viaţa de noapte este vibrantă, datorită influenţei latine puternice. Apucă un sandwich cubanez în Little Havana, apoi porneşte la o plimbare de la Virginia Key Beach Park.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​