De ce să participi în programul Work and Travel?

De ce să particip într-un program Work and Travel? De multe ori auzim această întrebare de la studenţii noştri, înainte de a aplica în programul Work and Travel USA. Deşi sunt nenumărate motive pentru care ar trebui să participi, noi am încercat să ne referim doar la câteva, şi anume:

Learn – Programul Work and Travel este în primul rând un prilej să înveţi lucruri noi. Nu este vorba numai despre limbă, cultură sau jobul pe care-l faci ci mai degrabă să înveţi cum să te descurci singur într-o lume, încă necunoscută! Să înveţi să fii tu însuţi, să fii responsabil trăind viaţa la maxim!

Involve – Get involved, ar spune americanii! În State vei simţi această dorinţă de a face ceva în mod sigur. Toată societatea americană a fost clădită pe acest concept de a nu sta degeaba. Jobul pe care vei alege, şi activităţile culturale la care vei participa, te vor schimba, iar când te vei întoarce în România vei fi de neoprit şi plin de energie. Dorinţa de a schimba lumea va prinde aripi după această experienţă.

Find – Fie că eşti în căutarea sensului vieţii sau a unei aventure de-o viaţă, în America vei găsi ambele. Cine caută, găseşte! Aici vei găsi prieteni pe o viaţă, experienţă, aventură, obstacole, momente fericite care to vor forma în viitor şi te vor ajuta enorm în construirea carierei.

Explore – Nu în ultimul rând, prin Work and Travel poţi vizita destinaţiile la care ai visat de mult timp. Explorează oraşele mari de la New York până la L.A., porneşte-te într-un roadtrip cu prietenii pe faimosul route 66, coboară în Marele Canyon alături de localnici şi nu te opri niciodată!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​