100% Pure New Zealand! Welcome to the Land of the Long White Cloud

Noua Zeelandă este capitala aventurii a lumii. Aerul curat, peisajele superbe şi activităţile în aer liber sunt atracţiile principale ale ţării. Nu este o ţară mare (suprafaţa ei este cât California) însă varietăţile sale naturale şi culturale ar fi greu de comparat cu oricare altă ţară din lume.

Iată câteva date interesante despre Noua Zeelandă:

  • Fanii Stăpânul Inelelor atenţie!!! Noua Zeelandă este ţara Pământului de Mijloc. Întreaga trilogie a fost filmată aici.
  • Nicio locaţie nu este mai departe de 170 km de ocean
  • Numele ţării a fost dat de către primul european care l-a descoperit, Abel Tasman, după numele provinciei olandeze, Zeeland.
  • Kiwi nu este un fruct – este pasărea naţională din Noua Zeelandă, care nu poate zbura şi în acelaşi timp se referă şi la localnicii ţării.
  • Primul bunjee jumping a fost inventat în Noua Zeelandă

Cu Student Travel vei avea ocazia să câştigi experienţă profesională în domeniul tău de studiu şi să trăieşti în Noua Zeelandă timp de şase luni. Procedura este foarte simplă şi beneficiile sunt numeroase! Locul de muncă este asigurat de sponsorul din NZ, Student Travel te ajută pe toată durata programului, vei avea două nopţi de cazare asigurate la sosire în NZ, vei primi ghidul participantului şi un ghid Lonely Planet despre această ţară superbă.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​