Urda Viorel: This is exactly like in movies!!!

Îmi aduc aminte perfect prima dată când am întalnit pe cineva care fusese în America cu Work and Travel, eram în anul întâi. Curios din fire am luat acea persoană la întrebări și cu fiecare răspuns pe care-l primeam eram tot mai convins că o să ajung și eu să trăiesc visul american.

Așa se face că recent m-am întors din a doua experință americană cu capul plin de amintiri frumoase, experiențe și idei noi. Și nu în ultimul rând cu dorința de a ajunge din nou acolo. Cât mai curând. De ce? Fiindcă America e diferită. E diferită cel puțin de ceea ce trăim noi aici. În schimb, nu e deloc diferită de ceea ce vedem în filme sau seriale. Știu că nu-i ușor să mă credeți dar pentru asta tot o sa vi se pară amuzant (la fel ca prietenilor mei americani) că cel puțin o dată pe zi ziceam ”this is exacly like in movies”

Fie că era vorba despre portiile imense de mâncare din resturante, de casele și băile imense, de drumurile perfecte chiar și în mijlocul pădurilor, de mașinile imense ce-s peste tot, de simetria străzilor sau numirea lor, de multiculturalitatea locuitorilor, de magazinele imense și prețurile super mici, de locurile pe care le-ai văzut doar în filme… America e altfel, America trebuie văzută. Fie doar și pentru sentimentul pe care-l ai atunci când te uiți la un film și vezi un loc pe care l-ai vizitat. Dacă încă nu te-am făcut curios să ajungi acolo, pregătește-te, fiindcă doar acum o să vezi adevăratele dovezi care suțin tot ce am scris: pozele.

america-hoover-dam america-las-vegas america-michigan america-new-york america-san-francisco americ-hawaii

Da share acestui articol

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp