Ungur Iulian- Eu și America nu credeam niciodată că vom putea fi vreodată “împreună”

Eu și America nu credeam niciodată că vom putea fi vreodată “împreună”.

Totuși, ca și în viață, dacă visezi, totul poate deveni realitate. Când spui America te gândești ca și cum ai avea o șansă unică, o șansă care doar puțini dintre noi o pot avea și trebuie să profiți la maxim. Nu se poate exprima în cuvinte emoția trăită în aeroport la despărțirea de cei dragi, prima atingere a pământului american, primul paycheck încasat, etc.

ungur-iulian-new-york

Aventura mea a început în orașul Wildwood, statul New Jersey. Un orășel micuț dar care a avut câte ceva din fiecare: cluburi, ocean și cel mai important o mulțime de studenți. Pe parcursul aventurii mele în America, în zilele libere am apucat să vizitez pe rând obiectivele principale: Philadelphia, Washington, New York (Doamne, o viață nu îți este suficient pentru a te plictisi de acest oraș), Niagara Falls (din punctul meu de vedere, o minune! nu mă gândeam niciodată că voi putea vedea cu ochii mei ceea ce învățam doar în școala generală).

După terminarea contractului meu mi-am permis o vacanță pe croazieră în Bahamas. Apa, oamenii, mentalitatea, ceva de nedescris…

Pentru toate acestea, vreau ca vara viitoare să fie și mai tare decât aceasta. Va urma…

ungur-iulian-miami

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​