Tomoiaga Vasile- Vara petrecută in SUA a fost cu siguranţă cea mai tare experienţă pe care am trait-o

Testimonial vara 2016  

Vara petrecută in SUA a fost cu siguranţă cea mai tare experienţă pe care am trait-o şi sunt de părere că orice student ar trebui să o încerce. Totul a început cu un lung proces de convingere din partea unor prieteni care au mai fost în SUA.

tomoiaga-vasile-brooklyn-bridge-new-york

Ajuns acolo, am avut ocazia să cunosc, şi  în final să mă şi împrietenesc , cu tineri din multe ţări, alături de care am muncit, m-am distrat şi am călătorit. Totodată, am făcut cunoştinţă cu un alt mediu, cu o altă climă, cu o altă cultură şi  cu alte obiceiuri. Am locuit pe o insulă micuţă dar cochetă, cu localnici primitori, ospitalieri şi dornici de a cunoaşte oameni noi, plini de viaţă şi energie aşa cum suntem noi, studenţii care merg în SUA pentru “aventură,distracţie şi bani”.

După o vară în care am muncit şi m-am distrat din plin, au urmat două săptămâni de vacanţă şi călătorii. Am ajuns în New York, Miami Beach şi Boston.  Am explorat din plin bucătăria americană şi mexicană, am simţit vuietul unei metropole americane, am vizitat atracţii turistice pe care le-am văzut doar la TV şi m-am simţit cu adevărat turist.

După o asemenea  vară, îmi lipsesc prietenii pe care i-am lăsat acolo, imi lipseşte locul în care am trăit şi zilinc mă gandesc la momentul în care o să fiu din nou acolo.

tomoiaga-vasile-statue-of-liberty-new-york

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​