Tiribentea Bianca Denisa- Don`t believe what they tell you, go see!

My American Summer

Don`t believe what they tell you, go see!

Despre experienţa mea americană vorbesc cu drag, des şi după părerea unora chiar prea mult. Dar cum să nu vorbesc din moment ce acolo am trăit cele mai frumoase veri din viaţa mea. Pe acea insulă din Statul American Massachusetts, Nantucket, am avut parte doar de bucurii. M-am dus de fiecare dată cu drag la lucru, chiar daca eram obosită, ştiind ca acolo mă întâmpină oameni frumoşi ce ştiu sa spuna “good morning” cu zâmbetul pe buze. Drept dovadă ca mi-a plăcut acel loc, acum îmi pregătesc în gând bagajele şi micile cadouri, pentru oamenii de acolo ce imi sunt atât de dragi. Si asta, pentru a patra vară consecutivă.

Nantucket este o insulă micuţă dar foarte primitoare. Am fost suprinsă cât de dispuşi sunt localnicii să te ajute atunci când te afli la anaghie. La început am fost puţin sceptică în privinţa ajutorului lor necondiţionat, nefiind obijnuită, dar apoi mi-am dat seama că aşa le e firea şi chiar nu aşteaptă nimic în schimb. E de apreciat când un om işi răpeşte din timpul lui să te ghideze atunci când te-ai rătăcit şi nu mai şti cum sa ţi bine harta aia în mână, să se ofere sa te ducă pe zi ploiasă la lucru când aştepţi ud in ploie autobuzul, să iţi dea un dolar pentru transport atunci când ţi-ai uitat portofelul acasă, şi toate acestea să te facă să realizezi că mai există şi oameni dispuşi să ajute inocent lipsit de orice interes.

tiribentea-bianca-poza-2-min

Despre locul de muncă pot spune că sunt foarte mulţumită. Poate am fost mai norocoasă, dar am muncit cu drag ştiind că sunt apreciată, mi-a plăcut să îmi fac bine treaba chiar dacă am fost un angajat sezonier. Lucrul acesta a fost apreciat şi de către manager, care nu mi-a refuzat niciodată nicio rugăminte, fie ea mai mare sau mai mică, şi a avut grijă să imi dea ore, poate mai multe ca altor colegi, şi sa ma facă să mă intorc cu drag vară după vară.

M-am bucurat cu drag de fiecare răsărit şi apus la malul oceanului, am apreciat fiecare moment petrecut cu persoanele de acolo, ştiind că o sa imi fie foarte dor chiar şi de dimineţile în care imi doream sa dorm măcar înca cinci minute…

Fiecare vară a trecut mult prea repede şi a lăsat amintiri şi prietenii sper eu, pe viaţă. La sfârşitul fiecărei veri am călătorit şi am avut ocazia să ajung în locuri ce le vedeam doar în filme (şi acum sunt super entuziazmată când văd la televizor locuri în care am fost). Am mers pe costa de vest (Los Angeles, Las Vegas, Santa Monica, Santa Barbara, Grand Canion, Yosemite National Parc, Arizona), pe coasta de est (Boston, New York, Cape Cod, Philadelphia, Washington) pănă în Miami, Florida. Toate aceste mici excursii, m-au ajutat să imi dau seama cât de pricepută sunt la utilizarea Google Maps şi cât de mult imi place să călătoresec.

Pe scurt cam asta a fost experienţa mea americană. Dacă vreţi mai multe detalii ne putem întâlni şi o sa vă povestesc cu orele. Nu vreau să credeţi ce am spus eu, mergeţi şi vedeţi!

Tiribentea Bianca Denisa

tiribentea-bianca-poza-3-min

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​