Tavi Buturoiu- Doresc să vă povestesc puțin despre toată această nebunie numită America

Salutare!

Doresc să vă povestesc puțin despre toată această nebunie numită America 🙂

Am început cu pași mărunți și din greselile mele sper să învățați și din tot ce am făcut eu sper să experimentați și voi.

Am învățat că taxi-urile în America ar trebui să rămână doar în parcare pentru că îți usucă buzunarele – trăiască UBER! Am fost foarte speriat de acest sistem la început însă am văzut că nu contează dacă șoferul este Robert sau Ahmed Ah Lar. Sunt cei mai de treabă oameni și nu ai de ce să eziti să îi chemi.

octavian-buturoiu-chicago-navypier-min
Chicago Navypier

Lucrând într-un parc de distracții și având la dispoziție intrare liberă m-am dat în toate caruselele în care nu am crezut sincer că voi ajunge! Am ajuns chiar să trec de la “Îmi e frică de el, nu mă urc în așa ceva!” la “Băi frate m-am plictisit de ăsta hai la altul!” 🙂

Am învățat că, un weekend în care ne distram de dimineața până seara (și nu mă refer la un chef în care mâncăm semințe și bem o bere 🙂 costa de fapt 3 ore de muncă și o grămadă de români zăpăciți. Nu e ca și când colegii mei nu ar fi fost suficient de nebuni dar OMG!  Eram foarte mulți români și ne distram exact ca acasă, însă chiar ne lipseau micii, berea Ciucaș, pâinea (mda, toată pâinea în America e cozonac în caz că nu știați), sarmalele, zacusca lu’ mama și mămăliguța cu brânză și smântână.

octavian-buturoiu-happy-death-valleyscare-min
Happy Death Valleyscare

Și încă un sfat: dacă se întâmplă ceva ce pare super nasol într-o excursie… ACT CRAZY GO AHEAD.  Am avut surpriza de a pierde cazarea pe care o aveam când am fost în Chicago în excursie însă am ajuns acolo și am dat peste cea mai tare persoană din lume! Am găsit o gazdă care ne-a cazat în raiul de pe pământ! Nu am fost în viața mea tratat atât de bine (Thank you Airbnb)!

octavian-buturoiu-lake-party-min
Lake Party

În Chicago am făcut multe nebunii însă am avut o vară extraordinară!

Student Traveler

Tavi Buturoiu

octavian-buturoiu-nickledon-universe-gratest-mall-of-america-min
Nickledon Universe Gratest Mall Of America
octavian-buturoiu-planet-snoopy-min
Planet Snoopy

octavian-buturoiu-poza-1-min

octavian-buturoiu-valleyfair-min
Valleyfair
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​