Szekely Beatrix- Our American Dream

Our American Dream

Povestea noastră a început în data de 10 iunie, atunci când am aterizat pe aeroportul Boston Logan, cu foarte mari emoții așteptam să trecem de ofițerii de la ieșirea de pe aeroport. Am lucrat toată vara lângă un lac imens numit Winnipesaukee NH, pe acel lac am mers prima oară cu caiacul, am făcut ski nautic și am mers pe o barcă.

Îmi propun în cele ce urmează, să vă povestesc puțin despre visul american pe care l-am trăit. Prietenul cel mai bun al iubitului meu este șofer de tir de mai bine de 2 ani, acesta locuiește în Arizona. Noi lucrând pe coasta de Est ne-ar fi fost dificil să ajungem pe coasta de Vest cu toate bagajele după noi, așadar a început aventura de 5 zile pe tir înspre California, destinația finală pe care ne-am propus-o. Pe drum ne opream la truck stop-uri pentru a face duș și pentru a mânca, loc unde întâlneam tot felul de persoane din toate colțurile lumii posibile. Așa am călătorit noi timp de 5 zile prin toată America, pe un tir.

szekely-beatrix-poza-2

Am ajuns în Arizona Phoenix, unde ne-am cazat la un Resort foarte luxos, aveam un apartament complet utilat, jacuzzi în cameră, paturi imense și piscina la 50 de m. Aici ne-am odihnit 2 zile după care a început marea aventură. După aceste zile am pornit spre Los Angeles, cu mașina personală a prietenului nostru. Am ajuns în centrul orașului pe la ora 2:45 AM, ne-am minunat de zgârie norii din renumitul oraș Los Angeles șiam plecat la un camping care ar fi trebuit să fie la câteva mile. Am urcat în vârful unui munte și am găsit cu greu campingul pe care l-a propus google mapsul. Ne-am ridicat cortul în camping, am umflat saltelele și am dormit în cort la câteva mile distanță de Los Angeles. Dimineața am mers și am vizitat centrul orașului și am plecat din nou la drum.

szekely-beatrix-poza-3

Fiind în California ne-am hotărât să mergem la ocean, așa că ne-am ales plaja Venice Beach, Santa Monica California. A fost cea mai frumoasă zi pe care am petrecut-o în Statele Unite. Plaja era minunată, nisipul era fin, soarele strălucea, apa era cristalină, atmosfera de pe plajă te făcea să te simți fericit și împlinit că ai ajuns până aici. După ce ne-am recreat pe minunata plajă din California, am plecat din nou la drum, de această dată, destinația noastră finală a fost Las Vegas. Pe drum, pe autostradă am făcut pană ce ne-a speriat pe toți din mașină. Am ajuns la un service, ne-am schimbat roata și am continuat să mergem. Am ajuns pe la ora 6:00 AM în centrul orșului care niciodată nu doarme, Las Vegas. Într-adevăr și la aceea oră străzile orașului erau foarte populate. Am luat la rând cazinourile și ne-am minunat de fiecare (nu am jucat jocuri de noroc) am vizitat doar și am fost uimiți de cum tavanurile erau vopsite în culoarea cerului și luminiile îți dădeau senzația că ești în mijlocul zilei, un mijloc prin care oamenii uită de noțiunea timpului, atunci când joacă jocuri de noroc. Las Vegas a fost orașul meu favorit, am vizitat tot ce se putea vizita și sunt convinsă că nu am văzut nici un sfert din potențialul orașului.

szekely-beatrix-poza-4

Am plecat din nou la drum spre un loc de camping, unde să ne putem pune cortul să ne odihnim, de acestă dată google maps ne-a informat greșit și am ajuns undeva în deșert la un lac, era un loc minunat însă nu pentru camping. La vreo 10 mile de noi mai era o mașină, unde doi oameni pescuiau. Ne aflam în mijlocul unui canion, unde vântul bătea cu foarte mare putere. Am dormit în mașină vreo 2 ore și am plecat din nou la drum. Următoarea destinație era The Grand Canion, pe drum se ivește o furtună, oprim mașina și așteptăm ca furtuna să se potolească. Vedem norii cum se îndreaptă spre Marele Canion. Ajunși la Marele Canion ne informează cei de la pază că trebuie să ne întoarcem de unde am venit, pentru că din cauza furtunii nu se vede nimic și suntem expuși unui pericol ridicat dacă ieșim pe aceea furtună pe canion. Așadar am luat-o din nou la drum având ca destinație Phoenix. Întorși după 2 săptămâni și jumătate, ne-am cazat pentru prima oară la un motel. Ne-am odihnit iar după 3 zile, ne-am urcat din nou în tir și am traversat toată America, ajungând în Boston, locul de unde am urcat în avion și ne-am întors acasă.

szekely-beatrix-poza-5

szekely-beatrix-poza-6

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​