Suhan Laura- Ce a însemnat pentru mine vara în State?

Ce a însemnat pentru mine vara în State? O șansă! O șansă prin care mi-am îndeplinit un vis de mult râvnit!

Prin intermediul programului Work & Travel USA, am reușit să ajung pe meleagurile americane și să văd cum e să trăiești pentru câteva luni acolo! De ce ai nevoie? De curaj pentru a te înscrie! Viața în State e o continuă provocare și e foarte diferită de ceea ce găsim în Europa, de ceea ce suntem obișnuiți aici. Începând de la mâncare și până la tradițiile și obiceiurile lor! Însă americanii sunt foarte prietenoși și deschiși și te vor primi cu brațele deschise (astfel nu vei simți foarte mult dorul de casă).

E o experiență pe care aș repeta-o în orice moment și pe care nu o regret nicio clipă. De ce? Pentru că America m-a schimbat, m-a maturizat, m-a făcut să văd lucruile altfel. laura-suhan-philadelphia M-am întors în țară diferită, cu o altă viziune despre viață. Acolo am învățat cum e să fii pe cont propriu, pe banii tăi, fără părinți alături, am învățat să lupt, am învățat că NU există NU POT, am învățat că tot răul e spre bine, am învățat că orice e posibil atunci când într-adevăr îți dorești și nu în ultimul rând, am învățat că sunt mai puternică decât credeam.  Am înlocuit acel “ce ar fi fost dacă” cu “am fost acolo”și crede-mă că nu există sentiment mai frumos!!!

Și DA, trebuie să profiți de fiecare șansă pe care ți-o oferă viața și trebuie să lupți pentru visele tale.  Totul depinde de tine. Dacă nu acum, atunci când?! Astfel de oportunități nu le vei avea în permanență. Așadar, fă un prim pas pentru tine, pentru viitorul tău și înscrie-te în programul Work & Travel USA. Te asigur că e cea mai bună decizie pe care o vei lua!

laura-suhan-miami

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​