Studenta Dosa Zsuzsanna isi impartaseste experientele din SUA

Mai sunt doar câteva zile şi a trecut o lună decând am sosit in America. O lume complet diferită, o cultură diferită, ceea ce teoretic am ştiut, dar acum o trăiesc pe pielea mea în fiecare zi.

Parade

Locul de muncă este superb (Westchester Country Club, Rye, NY). Am avut deja ocazia să lucrez in fiecare department, plus, din trei în trei zile, lucrez la ţărmul oceanului. Nici nu se pot compara conditiile de muncă de aici cu cele de acasă.

csoportkep

Lucrăm in schimburi, 40-45 de ore pe săptămână. Din păcate nu primim ore suplimentare, care este singurul dezavantaj, dar ne compensează faptul că suntem aici si ne trăim visul.

Locuim foarte aproape de NYC, ieşim în oraş foarte des, şi încercăm să vizităm toate atracţiile turistice.

Times Square

Apartamentele pentru angajaţi sunt asemănătoare unui cămin studenţesc, ceea ce mi se pare foarte interesant, nu am avut ocazia să locuiesc într-un astfel de complex până acum.

În concluzie, singurul lucru de care îmi pare rău, este că nu am amplicat la programul Work and Travel USA, si nu am venit în Statele Unite mai devreme. Mă simt perfect aici, de parcă ar fi trebuit sa mă nasc aici, m-am integrat foarte repede şi m-am obişnuit cu stilul de viaţă din America foarte uşor.

Statue of Liberty

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​