Strulea Mihaela- America îți crează dependență de independență!

Welcome back!

Se zice că toate au un început.

Pentru mine începutul a fost acum 2 ani. Cum? Începutul a ce?

Începutul unei experiențe pe care o retrăiesc in fiecare zi. America îți crează dependență de independență!

Studenția e frumoasă, dar o vară în America este ingredientul unei studenții și mai frumoase. Cât despre mine și aventura mea, lucrurile sună cam așa:

Înarmată cu mult curaj și o hotărâre de a încerca nebunia asta (nu mai lucrasem niciodată, niciunde; nu mai călcasem vreodată într-un aeroport etc.) mai mare decât mine, am pornit spre ceea ce urma să fie împlinirea unui vis. Am spus mereu că, într-un fel sau altul, o să mă plimb și eu, cândva, pe “Walk of fame”. Și m-am plimbat! Doi ani la rând!

După ce-am venit anul trecut din State, cam în decurs de o săptămână m-am reînscris în program pentru vara ce tocmai a trecut. Și am plecat din nou! Același loc, același job, planuri de călătorie la fel de laborioase și pline de entuziasm. Norocul a fost însă de partea mea pentru că, odată ajunsă acolo, managerul cunoscându-mi pasiunea pentru cai, mi-a propus un job de wrangler. Am acceptat în 2 secunde și practic, în acele 2 secunde mi-am “conturat” întreaga vară. Am făcut ce-mi place cel mai mult. Excursii călare cu grupuri de turiști prin minunatul parc național Grand Teton, pe malul lacului Jackson Lake, purtând celebra costumație alcătuită din jeans și curea cu buckle Western, cowboy boots, cămașă în carouri și pălărie de cowboy!

strulea-mihaela-poza-7

Și după o vară pe care am petrecut-o muncind, dar muncind cu mare drag printre animale și oameni, ne-am luat, împreună cu doi prieteni, o vacanță de două săptămâni, în care am vizitat mare parte din ce ne-am dorit. Plecați dintr-un parc național, ne-am oprit într-un alt parc național de-a dreptul superb, și anume Zion National Park. Apoi am petrecut o noapte în Vegas, unde parcul de distracții de pe celebrul Stosphere ne-a oferit o imagine de neuitat, iar fântana de la Bellagio ne-a încântat privirile cu “dansurile” ei. Ne-am simțit celebri pe Walk of Fame, am făcut poze cu toate stelele posibile și imposibile, am înotat în Pacific, am văzut apusul în Malibu Beach și apoi am zburat spre răsăritul de pe coasta de Est. După ce-am aterizat în Washington DC și am participat la o oprire a circulației și o “paradă” a mașinilor de poliție și securitate (care, am aflat ulterior, îl duceau pe Barack Obama la Casa Albă) am fugit spre New York!

strulea-mihaela-poza-6

De pe Brooklyn Bridge pe Empire State Building și în Time Square, ne-am continuat călătoria spre Cape May, am trecut cu ferryboat-ul în Lewes și de acolo ne-am dus în Assateague Park ( dacă dați un search pe Google veți rămâne uimiti și vi-l veți pune, probabil, și voi pe listă). Partea de sud a Coastei de Est ne-a prins puțin nepregătiți, pentru că am trecut pe-acolo exact când domnul Uragan Matthew își făcea simțită prezența. Așadar Virginia, North și South Carolina au însemnat o noapte în mașină, puțintel de stres pentru că rămăsesem aproape fără benzină, iar benzinăriile erau închise pe o rază de câteva sute de mile din cauza uraganului. Am urmărit știri, am ținut toate alertele active pe telefoane și cu dispoziție bună, imposibil de stricat de o “ploaie” am trecut și peste asta. Doar ne îndreptam către Miami! Și da! Am ajuns în Miami, am mers 200 și ceva de mile pe ovearseas Highway și am ajuns in Key West, the most southern point of continental USA.

DCIM101GOPROG0215095.

Sunt atât de multe de povestit… dar dacă vreți să vedeți întreaga poveste, înscrieți-vă în programul Work & Travel și profitați cât puteți de tot ce acesta vă poate oferi!

To be continued…

Semnat: A dreamer, a lover, a traveler!

strulea-mihaela-poza-2

strulea-mihaela-poza-5-min

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​