Soroceanu Victor: Am avut experiențe diferite și amuzante

Bună, mă numesc Soroceanu Victor și vara asta mi-am îdeplinit un vis – am fost în S.U.A.
De ce vis ? Poate pentru faptul că am văzut, am trăit în altă lume. Absolut totul e diferit începând de la mâncare, cultură, distracții, stil și multe altele. Nu divulg tot ce am învățat/văzut, pentru că fiecare trebuie să simtă ce e American Life. Am avut norocul ca vara asta să muncesc într-un parc de distracții numit Valleyfair. Un parc enorm de mare cu multe ride-uri de care și mai care. La început bineînțeles nu eram curajosul care să le încerce pe toate, însă până am finisat munca, nimeni nu mă putea da jos de pe ele .
Am avut experiențe diferite și amuzante ca exemplu: m-am plimbat cu mașina de poliție, am fost la barbeque american (fără alcool), am condus un challenger, am călătorit, am primit o amendă de 75$ pentru parcare neregulamentară și mi-am făcut o groază de prieteni din toată lumea!!!
Am reușit să vizitez 2 din cele mai mari orașe din America și anume Chicago și New York. Chicago până acum rămâne în viziunea mea cel mai perfect, frumos, uluitor oraș pentru mine. Odată ce pașești pragul lui nu-ți mai vine să pleci. Am vizitat muzeul de știință, Skydeck, muzeul de arte, aquarium-ul.
Nu există vară mai perfectă decât vara petrecută în U.S.A. Mereu am fost persoana care vrea să cunoască, să descopere, să călătoarească.
Ne vedem la anul America !!!!!

Soroceanu1 Soroceanu2 Soroceanu3 Soroceanu4 Soroceanu5

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​