Matyas Eniko- Una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată

Împreună cu o prietenă, am decis să participăm la programul Work & Travel.

În momentul de față pot spune că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodată. Acest program  mi-a oferit o experiență de neuitat, pot spune că am reușit să mă cunosc mai bine, să îmi depășesc limitele,  să călătoresc în locuri unde nu am crezut că voi ajunge vreodată.

Am petrecut 3 luni în orașul Colorado Springs, statul Colorado, unde am cunoscut niște oameni minunați din diferite părți ale lumii, pe care în scurt timp i-am putut numi prieteni.  Este o țară cu oameni pozitivi și relaxați, lucru care din fericire este contagios. Am participat la festival de muzică, am înotat atât în oceanul Atlantic cât și în cel Pacific, am pierdut bani în Vegas, am primit bilet gratuit la concert Calvin Harris, am fost la un spectacol pe Broadway…lista ar fi prea lungă pentru a enumera fiecare lucru pozitiv din aceasta vară.

Recomand tuturor această experiență și am constatat că, odată ce ai pășit pe teritoriul American depinde de tine cum va decurge această experiență. Live your American dream!

matyas-eniko-grand-canyon matyas-eniko-pikes-peak-colorado-springs matyas-eniko-san-francisco-california matyas-eniko-seven-falls-colorado-springs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​