Lupu Cristina Alina-Au fost atâtea clipe minunate și atâtea momente care ai crede că există doar în filme

Hei! Sunt Lupu Cristina Alina și în vara anului 2016 am participat pentru prima dată la programul Work & Travel alături de Student Travel.

Am plecat singură în Sea Isle City, NJ, ca ajutor de bucătar. Eram o persoana introvertită și îmi era atât de frică, că nu mă voi descurca de una singură la început, dar totul a decurs perfect!

M-am interesat dinainte în legatură cu job-ul și locul unde voi sta ca să fiu sigură că nu voi avea surprize când ajung acolo. După primele 2 săptămâni mi-am găsit și al doilea job, începând să lucrez câte 14 ore pe zi cu o zi liberă pe săptămână. Era obositor dar cele 14 ore treceau repede deoarece munceam alături de prietenii cu care petreceam în fiecare seară :). Încercam să ne punem toți aceeași zi liberă ca să putem vizita ce era în jurul nostru. Așa am ajuns să fim în fiecare săptămână în Atlantic City, Ocean City sau New York City – orasul unde am fost era la 2 ore de NY!!!

Brooklyn Park
Brooklyn Park

Au fost atâtea clipe minunate și atâtea momente care ai crede că există doar în filme, dar erau cat se poate de reale! Cine a mai fost plecat știe că nu poți explica în cuvinte tot ce ai făcut și ai văzut… este pur și simplu de nedescris! Prima dată în NY eram ca niște copii în magazinul de jucării, eram fascinați și nu știam ce să facem prima dată. Mi-am făcut prieteni foarte buni cu care țin legătura și acum și care mă asteaptă să mă întorc la vară. Am plâns întruna când am început să plecăm pe rând la sfârșitul verii,. Primul care a plecat a fost chiar prietenul meu cel mai bun, deoarece americanii încep facultatea la sfârșitul lunii august. Am fi vrut să oprim timpul în loc și să rămânem toți acolo pentru totdeauna…

Empire State Building
Empire State Building

Știți senzația aia pe care o aveți dimineața după ce ați visat ceva și pentru câteva secunde nu stiți dacă a fost real sau a fost doar un vis? Ei bine, eu am senzația asta în fiecare zi de câteva luni!

Încă îmi este greu să realizez că eu chiar am fost acolo și chiar mi-am îndeplinit visul. Multă lume va încerca să vă tragă înapoi spunându-vă că nu puteți rezista acolo, că nu este totul atât de roz cum vezi în filme și că veți regreta decizia luată.

NU îi ascultați!

sea-isle-city-nj-lupu-cristina-alina
Sea Isle City NJ

Într-adevar a fost obositor. Am muncit 14 ore pe zi, 6 zile pe săptămână, dar s-a meritat. Credeți-mă că nu vă mai pasă cât ați muncit la sfârșitul zilei, când te strângi la bârfă cu prietenii tăi americani, turci, rusi, chinezi etc. Eu nu mai stau pe gânduri, la vară mă întorc înapoi la ei. Nici voi nu ar trebui să aveți îndoieli..

GO FOR IT, YOU WILL NOT REGRET IT! Have fun and enjoy your summer! 🙂

Grand Central Terminal
Grand Central Terminal
Washington DC
Washington DC
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​