Lup Calin: Doar dacă ești acolo poți să simți și să înțelegi

Vreau să îți spun că dacă citești acest mesaj în întregime vei fi printre primii oameni care au făcut-o vreodată, din cei 7 miliarde de locuitori ai Terei! Ce zici de asta?
Nu o să fac introducerea lungă. Îți zic doar că scopul plecării mele în America a fost legat de pasiunea mea pentru tobe. Ținta fixată a fost un set de tobe profesional (acuma nu te gandi că îl ținteam cu vreo săgeată, doar vroiam să cumpăr unul) Am ajuns în New York City! Adrenalina și setea de nou bate oboseala drumului!

lup4

“The City which never sleeps!” they say.
Fondat in 1624, NYC… Lasă asta, găsești și pe Wiki. Să îți zic ce înseamnă pentru mine!
Cea mai fascinantă este diversitatea si mulțimea oamenilor! Extraordinar! Stai 2 minute în Time Square si nu ai cum sa nu vezi oameni de toate culorile care vorbesc in N-șpe mii de limbi diferite. Poți citi uimirea și voiea bună pe fețe la majoritatea.
Am mers cu bicicleta pe străzile pe care le vezi doar in filme! O nebunie! Nu scriu aici tot pentru că doar dacă ești acolo poți să simți și să înțelegi!
Eram în Port Authority, de unde luam bus-ul să continui drumul către Villa Roma Resort, locul unde urma să lucrez 3 luni pentru a atinge scopul! Vad în stație un domn cu o husă de tobe care astepta la același terminal. Am intrat în vorbă cu el și era un toboșar de jazz care locuia la 5 minute de Villa Roma. Am povestit tot drumul și m-a invitat la unul din concertele lui. M-am bucurat că am găsit oameni din domeniul meu așa ușor. Am ajuns la resort iar după câteva zile era familiarizat cu totul. Mâncarea, cazarea, job, totul era conform planului.
Am avut o comunitate foarte frumoasă de studenți veniți tot cu Work and Travel. Eram vreo 20 și ceva de tineri!!! Super! Petreceri, foc de tabără, excursii, companie plăcută!
După câteva zile am mers la concertul la care am fost invitat. Acolo am cunoscut mai mulți oameni si alți muzicieni. Unul din ei a fost Sean. Chitarist, toboșar, IT-st, tâmplar și patron al unei ferme cu 300 de animale, 100% un om de la care ai ce învăța! I-am spus de unde sunt și care e scopul cu care sunt în America iar el a vrut să mă ajute să ajung la ținta pusă de mine. Așa am primit un al doilea job la fermă și setul meu de tobe era mai aproape.

lup5

Cele 3 luni de muncă s-au dus și am atins ținta mea, dar experiențele prin care am trecut sunt mai valoroase decat setul de tobe care mi l-am cumparat la sfarșit. A urmat apoi luna de călatorii. Am fost în multe locuri și am vizitat pe mulți! Am zburat cu 11 avioane, am urcat pe zgârie nori, am coborât în Marele Canion, am urcat pe Golden Bridge, am văzut și marea cascada Niagara, a fost excepțional, ce mai?!

Vreau sa închei cu o constatare. Mulți oameni m-au întrebat la întoarcere daca s-a meritat din punct de vedere financiar. Banii nu dăinuiesc, ei trec. Amintirile rămân și viața merita trăită!

VIDEO: https://www.facebook.com/lup.calin/videos/883464335066995/

lup3 lup2

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​