Life-changing experience

Statele Unite ale Americii reprezinta pentru mine un loc ideal pentru a te dezvolta din foarte multe puncte de vedere. Niciodata nu ai sa poti spune ca esti mai stapan pe viata ta mai mult decat atunci cand reusesti sa te descurci singur intr-o tara noua, departe de casa, fără familie și fără anturajul de zi cu zi.

Personal, fiind a patra oara în SUA, m-a făcut sa simt și mai bine aceasta responsabilitate și mi-a oferit și mai mult satisfacția de a reuși singur și de a avea succes printre străini. Experientele sunt foarte diferite în funcție de locul, de oamenii, de felul tău de a fi, însă dacă tratezi totul cu optimism și seriozitate și arati ca vrei cu adevărat sa ai o experienta Work and Travel reusita, nu ai cum sa nu ai vara vieții tale în fiecare an în care mergi. Sa cunoști oameni de pe tot globul, sa înveți lucruri noi de la angajator și de la fiecare prieten nou pe care ti-l faci acolo, sa încerci lucruri noi, sa ai experiente pe care nu credeai ca le vei avea în viata ta, sa vezi locuri pe care nimeni din familia ta nu a reușit pana acum sa le vadă, sa ai povesti peste povesti de ținut în amintiri și de povestit altora; asta este cu adevărat experienta pe care o vei avea atunci când pleci în aceasta aventura!

Toate acestea mi-au fost oferita mie, si nu numai, de Student Travel și de oamenii geniali care lucrează acolo și care ne oferă aceasta posibilitate de a face schimbări în viata, de a ne dezvolta din toate punctele de vedere și de a creste ca oameni!

Asa ca dacă aveti posibilitatea sa treceți prin aceasta experienta, nu ezitați, e life-changing!

 

Nicu, #nickistraveling

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​