Kerezsi Andreea- Vara anului 2016 a fost cea mai frumoasa si plina de amintiri minunate, deoarece mi-am indeplinit visul si anume sa ajung in SUA

Vara anului 2016 a fost cea mai frumoasa si plina de amintiri minunate, deoarece mi-am indeplinit visul si anume sa ajung in SUA.

Am facut multe sacrificii, am muncit  mult, dar s-a meritat din plin. Pentru mine este cea mai mare realizare de pana acuma. Sunt foarte fericita ca am reusit sa traiesc visul american si mai ales sa cunosc oameni din diferite parti ale lumii. Nu mi-a fost usor sa lucrez cate 13-14 ore pe zi, cu doua joburi care presupuneau multa munca fizica, dar la finalul verii m-am maturizat si mai tare, am devenit si mai responsabila, am invatat sa-mi  apreciez si mai tare parintii care muncesc foarte mult si nu in ultimul rand am invatat lucruri noi despre joburile pe care le-am avut.

Experienta din SUA a fost una minunata , care iti deschide mintea, te face sa fii responsabil, te face sa iti dai seama de “adevaratii” prieteni de acasa si totodata sa intelegi ca in orice situatie trebuie sa actionezi ca si un om matur. Pe mine m-a schimbat mult aceasta experienta si m-a facut sa inteleg ca este important sa profiti de fiecare clipa frumoasa pe care viata ti-o ofera. Am trait in casa cu oameni minunati, cu care iti era mai mare dragul sa vorbesti si mai ales dupa o zi lunga de munca era mereu cineva acasa care te astepta si care iti spunea o vorba buna. America leaga prietenii stranse, schimba mentalitatea omului si te dezvolta ca si om.

Recomand aceasta experienta tuturor, pentru ca s-ar putea sa ai parte de ea o data in viata. A fost ceva inedit , in special pentru ca la finalul verii am calatorit foarte mult si cu siguranta pentru mine este cea mai frumoasa amintire din vara anului 2016.

kerezsi-andreea-poza-2-min kerezsi-andreea-poza-3-min kerezsi-andreea-poza-4-min1 kerezsi-andreea-poza-5 kerezsi-andreea-poza-6 kerezsi-andreea-poza-7 kerezsi-andreea-poza-8 kerezsi-andreea-poza-9 kerezsi-andreea-poza-10

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​