Ionescu Stefania- “American dream” a fost o experienta de neuitat cu multe aventuri

“American dream” a fost o experienta de neuitat cu multe aventuri. Prima a inceput in aeropotul JFK cand nu aveam semnal la telefon si aveam nevoie fiindca trebuia sa ajung la meeting point si asa ca primul contact cu America a fost cu plans si panica totala de unde am ajuns si ca sa raman in aeroport. S-a facut lumina si am ajuns in Ocean City, New Jersey, un om micut de familisti, linistit si foarte primitor. Am avut colegi minunati si am intalnit oameni deosebiti, am avut ocazia sa stiu ce inseamna greul si sa ma descurc sa fac fata la 15-16 ore de munca pe zi.

ionescu-stefania-poza-1

Au fost 3 luni jumate de munca dar si de distractie, si o pregatirea pentru marea aventura ce avea sa urmeze 3 saptamani de calatorit. Cu emotii primul oras unde am ajuns a fost New York, unde panica a fost la ea acasa. Am ajuns seara obosita cu prietena mea si primul contact cu a fost cu “Times Square”, a fost ceva de poveste, mii de lumii si oameni, totul iti lua ochii. Am petrecut 4 zile minunate in New York cu metrou luat gresit, cu multe peripetii, cu zeci de km strabatuti pe jos. Daca pana anul trecut vedeam New York in poze si era interesant in realitate a fost ceva care depaseste cuvantul frumos.

Next stop, Washington D.C., un oras linistit, placut, perfect pentru a viata calma. Am plecat intr-o excursie unde subtitrarea a fost in limba chineza, dar asta a facut ca excursia sa fie si mai amuzanta. Au urmat Philadelphia, Niagara Falls si multe alte obiective.

Pentru mine, a fost o experienta care m-a maturizat, m-a invatat ce inseamna munca, mi-a imbunatatit vocabularul la care mai adaug si locurile minunate pe care le-am vizitat, asa intr-un cuvantat a fost MAGIC.

ionescu-stefania-poza-2

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​