Ioana Marginean- Și a început aventura! Emotii, entuziasm si nerabdare

Și a început aventura!

Emotii, entuziasm si nerabdare sunt putinele dintre emoțiile pe care le-am simtit in momentul in care am plecat spre noua mea aventura.

Dupa cateva ore de zburat si mers cu autocarul am ajuns intr`un final impreuna cu prietena mea Evelyn in orasul in care urma sa ne petrecem vara 2016.

marginean-ioana

Prima zi din orasul Hyannis din Cape Cod, a fost una dedicata plimbatului. Plaja aflata chiar la 20 de minute de locul in care traiam ne-a oferit pe parcursul verii o locatie in care ne-am putut relaxa, distra si intalnii cu prieteni dupa o zi obositoare la job.

marginean-ioana2 marginean-ioana3

A inceput si job-ul, chiar dupa o zi dupa ce am ajuns, traning-ul meu pentru pozitia de server s-a derulat  pe o perioada de o saptamana, in care am invatat meniul , mi-am cunoscut colegii si am inceput sa ma simt mai confortabil .

In fiecare zi ma confruntam cu un challenge, lucru ce ma facea sa fiu mereu atenta si concentrata pe task-urile mele , timpul trecea foarte repede, iar glumele si intrunirile dupa job, pe care le faceam cu colegii nu lipseau niciodata.

marginean-ioana4 marginean-ioana5

Targ de distractii Mashpee, Cape Cod

Am avut si eu norocul de a avea o zi libera in timpul saptamanii si am ales sa ma duc la un mic m-am simtit foarte bine cu ei si mi-a prins bine o zi de distractie dupa cateva saptamani muncite din greu.

marginean-ioana6

Intr-o zi ne-am decis, impreuna cu colega mea si doi prieteni de la munca sa luam o bine meritata pauza de la job si sa facem o mica excursie in Boston. Avand in vedere ca orasul era la doar o ora jumatate de locatia noastra nu puteam sa ratam aceasta ocazie. Zi inceputa devreme, pregatiti cu un program serios de lucruri pe care vrem sa le vizitam am pornit spre Boston. Oras impunator, cu multe locuri de vizitat, am avut ocazia sa vedem The New England Aquarium si Skywalk Observatory. Ziua a trecut repede, am facut multe amintiri acolo si sper ca intr-o buna zi sa revin in acest oras.

marginean-ioana7 marginean-ioana8 marginean-ioana9

Ultima zi de la job-urile detinute pe parcursul verii, care au fost de server la Cape Codder Resort and Spa, Hearth`n Kettle restaurant si sales assistant in cadrul companiei Sears, au fost extrem de dificile. Mi-am luat ramas bun de la un grup de oameni speciali, care au reusit sa imi castige respectul intr-o perioada atat de scurta de timp.  Last day 30.11.2016 with Hunter and Jess.

marginean-ioana10 marginean-ioana11

A venit si sfarsitul verii, momentul in care urma sa imi iau ramas bun de la colegii mei si sa pornesc intr-o noua aventura spre New-York, the city that never sleeps.

New-York…

Inevitabil ne-am pierdut, am avut parte de nopti  nedormite si de socuri culturale , lucruri care determina New York-ul sa fie unul dintre cele mai atragatoare si interesante orase din lume.

marginean-ioana-12 marginean-ioana-13 marginean-ioana-14

Concluzie : a doua vara in USA mi-a demonstrat  faptul ca in fiecare an pot invata ceva in plus, pot sa imi depasesc limitele si sa descopar lucruri noi despre mine. Niciodata nu poti avea prea multe amintiri, prea multe prietenii legate sau sa vizitezi prea multe locuri, de aceea anul viitor  ma reintorc in USA si sper sa am parte de o aventura la fel de frumoasa ca anul acesta.

Ioana Marginean – Hyannis, Cape Cod, MA summer 2016

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​