Angela Ciorna – In MAINE am prins cele mai frumoase apusuri

Mi-e greu să fac un scurt rezumat al amintirilor mele din USA, dar pot să vă spun că în MAINE am prins cele mai frumoase apusuri cu o priveliște fascinantă pe lac, de pe barcă.

V-as povesti despre zilele ploiase sau despre cele în care ne-am “prajit” pe plajă ziua intreagă. Sau despre serile târzii sub clar de lună, care au fost mai mult sau mai puțin romantice, pentru că sub clar de lună aproape că am rămas fără cetățenie română. Nu pentru că voiam green card,ci pentru că pașaportul meu a sărit în ocean de la 10 m înălțime de dor să vină acasă. Și nu glumesc, mulțumesc prietenei mele că știa să înoate. #keepsafeyourdocuments

Experiența Work&Travel este despre prieteni și momentele petrecute împreună la muncă, la shopping, în călătorii și în serile liniștite la piscină, sau neliniștite la petreceri, și nu în ultimul rând despre oameni din diferite colțuri ale lumii pe care îi cunoști și apoi reîntâlnești,dacă ești norocos. Despre dorul de casă și modul în care am încercat să-l mai potolim cu salată de beof și “pilimeni” , vin moldovenesc sau ciocolate Bucuria.

Ce am învățat din această experiență este că puțin contează ce lucrezi,unde lucrezi și cât de mulți bani câștigi, pentru că, câștigul nostru pe lângă cel material se mai măsoară în prietenii și amintiri extraordinare de vară.

Am doar un regret-timpul zboară prea repede.

Angela Ciorna
Timisoara
Plecata in Old Orchard Beach, Maine vara 2018 si 2019

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​