Experiența ca și AuPair în SUA

Aventura mea în State a început cu mult entuziasm dar și super multe emoții. Urma să mă mut, pentru cel puțin un an, într-un loc cu totul diferit. Un nou continent, o noua țară, o cultură total diferită.
Odată ajunsă în America, visul american a început să prindă culoare. Am locuit în Dallas, Texas, ca și AuPair, având în grija doi copii. Ca și AuPair, as spune, că nu faci prea multe. De-alungul experienței mele, mereu mi-a plăcut să spun că fiind un AuPair am avut parte doar de partea fun în ceea ce constă a fi un adult. Ți se oferă un loc unde să stai, o mașină (de cele mai multe ori) și faci bani, totul în schimbul de a petrece aproximativ, 8 ore pe zi, cu niște copii, care mai târziu ajung să-ți fie ca niște frați mai mici. Am avut parte de o familie super faină, care m-a primit cu brațele deschise și care m-a făcut să mă simt ca acasă.
Acum trecând la partea super fun, am reușit sa îmi fac super mulți prieteni, din toate părțile lumii, cu care am reușit sa văd unele din cele mai faine locuri.
Ca AuPair, nu prea ai costuri, toti banii pe care ii câstigi merg spre tine, ca să zic așa, deci ai bani destui să călătorești și să vizitezi diferite state. După doi ani de stat în America, am reușit să vizitez 10 state, printre care și mult visatul Hawaii și orașe ca Las Vegas, Los Angeles, New York, and so on. E efectiv ireal când ajungi să vizitezi locurile pe care le vedeai în filme sau la care doar visai.
Little insight, ca să vă dați seama cât de mult mi-a plăcut toată experiența, inițial am venit cu gândul de a sta doar un an și apoi să mă întorc acasă. Dar aproape de finalul anului, am decis să-mi extind experiența și să mai rămân înca un an, adică termenul maxim de ședere în State ca și AuPair.
Pe lângă aceste experiențe, toată călătoria în lumea AuPair-ului m-a schimbat ca om. Am plecat un om timid, nesigură pe mine, cu frica de necunoscut și m-am întors un om cu o viziune diferită asupra lumii. Un om care a crescut în încredere, care s-a descoperit pe el și o persoană cu un gust nebun de aventură și o dorință maximă de a ieși cât mai mult din zona de confort pentru a experimenta cât mai multe nebunii, indiferent de cât de greu pare la început.

It’s all worth it! Cea mai tare experiență, fără îndoială!

Oana Budi

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​