Eu nu am cucerit America, America m-a cucerit pe mine

A fost o dată ca niciodată o studentă nu prea mare nici prea mică, dar cu dorințe care depășeau viziunea multora sau poate nu?Așa, începe călătoria spre necunoscut a unui inimi însetate de noi aventuri.

IMG_1533

IMG_1784

IMG_5349

Ne place să credem că, noi, ăștia mai tineri avem mai mult curaj în comparație cu acei oameni trecuți prin greutățile vieții. Poate că, fără curaj, nici eu aș fi înaintat, luând în considerare sfaturile înțelepte ale celor mai mult sau mai puțin oameni chibzuiți. Nu le-am ignorat, dar am căutat să fac dintr-un vis o realitate, ceea ce am și reușit. De aceea, în viața uneori merită să nu ascuți sfaturile înțelepte și să alegi mai degrabă vâltoarea unor emoții care-ți fac inima să bată iar apoi ochii să strălucească. Nu prefer scrisul negru pe alb și nici punctele pe “i”. Nu s-a găsit nimeni dornic de explorare, iar eu nu am stat prea mult pe gânduri și am pornit singură în acestă cătorie. Nici o teamă, nimic rău nu s-a întâmplat ci din potrivă, taina neprevăzutului părea să fie de partea mea. Nici nu m-am inițiat bine, că oamenii frumoși erau deja pregătiți să ma întâmpine. Nici nu se putea mai bine. Aventura sta gata să înceapă. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, nimic nu e greu, așa că să nu vă lăsați speriați de procesul de pregătire. Totul merită, iar când ajungi acolo descoperi că, de fapt pământul n-are margini și nici cerurile prag. Iată căteve cuvinte cheie: “ocean”, “shopping”, “money”, “city”, “travel”, “friends” și de sigur “some work” după puterile fiecăruia. Viața este o călătorie, putem gusta din fiecare moment sau putem alege să rămânem goi și seci.

IMG_6147

IMG_0105

IMG_4908

Emoția în sine este greu de descris în cuvinte însă o port în suflet și ori de câte ori cineva în reamintește de America inima-mi tresaltă și zâmbește. O vară de neuitat în Boston nu se compară cu nimic și locuri ca: World Trade Center,Time Square, Empire State Building, Manhattan merite descoperite.
Am lucrat în poziția de server toată vara. Și da, am făcut mult tips. Oamenii care știu să zâmbească primesc ceea ce-și doresc.
Nu aș schimba nimic din ce a fost. Totul a fost planificat în așa fel încât să fie perfect.
Nu vă temeți de necunoscut și de noi aventuri, căutați-le bucuroși și veți descoperii frumusețea lor.

IMG_5251

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​