Daniela Sabau-Toderean- De ce să mergi cu Work and Travel în America? Pentru că vei regreta dacă nu o faci

Pentru mine, cele patru luni petrecute acolo au însemnat foarte mult. În primul rând, am învățat ce înseamnă să fii independent și cum să îți depășești propriile limite. Am muncit, am obosit, dar am câștigat. Am câștigat cea mai frumoasă experiență din viata mea de până acum.

De fiecare dată când mă gândesc, îmi aduc aminte cât de frumos putea fi. Era un vis de-al meu din copilărie, care a devenit realitate. Cine și-ar fi închipuit că voi ajunge în Washington la Casa Albă sau la Cascada Niagara care este o minunăție a naturii? Am reușit să văd viața așa cum e ea în filme. Să te plimbi pe străzile New York-ului este un sentiment de nedescris! Nu credeam vreodată că voi vizita atât de mult într-o vară: Washington, Niagara, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, Hollywood, Grand Canyon, New York…

Mai mult decât atât, am cunoscut extrem de multe persoane, mi-am făcut prieteni, m-am distrat și am rămas cu cele mai frumoase amintiri. O dată ajunsă acolo, viața mea s-a schimbat complet, am fost mai fericită, mai plină de viață!

Du-te! Du-te trăiește cea mai frumoasă experiență din viața ta! Vei ajunge să te uiți la filme și să spui: “Și eu am fost acolo!”

Ar fi multe de spus, dar cel mai bine e să mergi să experimentezi singur și să profiți de această ocazie care e cu adevărat unică. America pentru unii este un vis, pentru mine este realitate. Trăiește experiența și tu!

Vă mulțumesc.

Daniela Sabau-Toderean

sabau-daniela-brooklynbridge
Brooklyn Bridge
sabau-daniela-centralpark
Central Park
sabau-daniela-goldengatebridge
Golden Gate Bridge
sabau-daniela-hooverdambridge
Hooverdam Bridge
sabau-daniela-las-vegas
Las Vegas
sabau-daniela-lasvegas2
Las Vegas
sabau-daniela-niagara
Niagara Falls
sabau-daniela-santamonicabeach
Santa Monica Beach
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​