Croitoru Andreea: începutul emoțiilor

– Auzi eu iau și fierul de călcat! spune tranșant Casandra.
– Se vede că n-ai ieșit din județ. Mi-a trebuit să te invit în SUA – i-am răspuns
– Bine; dar oare prosop, pijamale?
– Ia și tu unu două acolo, cumpărăm din America, nu stau și car din România și hârtia igienică.
Așa arăta începutul emoțiilor, așa arăta ziua în care ne-am dat seama că noi chiar plecăm cu Work and Travel pentru urmatoarele luni.
De la discuția de mai sus, până la panica din aeroport, oboseala din avion și primul pas pe pământ american nu a mai fost decât … un pas.
Ajunse la hotelul unde urma să locuim, a.k.a. petrecem, cunoaște oameni noi din diferite țări și continente; ne-a izbit umezeala specifică Virginiei. Părul mi s-a încrețit în primul minut de zici că eram bucătarul din Ratatouille. Casandra s-a uitat cu jale la mine și mi-a spus: -“Se pare că nici placa nu o s-o folosim”. Încercările de a folosi placa au fost eșuate, însă vara noastră a fost DOLOFANĂ. Adică, cu de toate. Atunci când vrei de descrii o experiență și parcă nu-ți ajung cuvintele, știi sigur că a fost ce trebuia. Suntem în decembrie, însă eu și Casandra la fiecare ceai mai descosim încă o poveste de pe tărâm american și reprivim frânturile prinse în poze.
Nouă ne este dor.
Iar voi cei ce-mi citiți povestea cu zâmbet pe buze, și vă doriți să-mi urmați pașii, o să aveți un sigur regret, acela că cele trei luni trec mult prea repede.
For you, have a lot of fun and a safe trip.
For my parents, my best friend Casandra and for Student Travel, THANK YOU.

AMERICA Bush Gardens Williamsburg AMERICA Party in New Port News with our flag AMERICA Virginia Beach AMERICA Washington, White House

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​