Cristea Bianca- Experiența mea în Statele Unite a fost deosebită

Vara anului 2017 va reprezenta cea de-a treia vară a mea petrecută în S.U.A, în același stat și anume Utah, în orașul montan Park City, oraș de care m-am îndrăgosit iremediabil datorită frumuseții precum și liniștii acestuia.

Experiența mea în Statele Unite a fost deosebită, în primul rând datorită oamenilor pe care i-am cunoscut și în al doilea rând pentru locurile vizitate.  S.U.A reprezintă o oportunitate pentru a-ți lărgi orizonturile dar și pentru a vizita obiective turistice.  Locul de muncă nu reprezintă o povară ci o șansă de a descoperi oameni precum și diferite caractere, marea majoritate a americanilor fiind prietenoși și dornici să te ajute și să te învețe. Pentru mine, locul de muncă a fost un loc in care am acumulat o sumedenie de cunoștinte, despre cultura acestei țări cât și despre oamenii care o populează.

Am profitat de zilele libere pentru a putea vizita orașe apropiate de zona în care am locuit. Astfel am vizitat orașul Salt Lake City, unde am vizitat clădiri emblematice pentru acest oraș. Fiind studentă la Drept am avut curiozitatea de a asista la un proces, activitate care mi s-a părut fascinantă. De asemenea, am vizitat și un salon de tatuaje, fără a avea însa curajul de a-mi face un tatuaj.

cristea-bianca-poza-1

Următorul oraș vizitat a fost Wendover, în statul Nevada, un oraș pe care îl poți rata într-o secundă fiind destul de mic. Totuși, în acest oraș existau o mulțime de casinouri, în care dacă intri descoperi cu surprindere și bucurie că nu este vizitat doar de tineri ci și de persoane în vârstă, care se bucură în continuare de viață ți de frumusețea acesteia.

Wendover Sign- Wendover, Nevada
Wendover Sign- Wendover, Nevada

Ultima excursie și cea mai lungă a fost Las Vegas, orașul păcatelor dar și al distracției. Am stat în acest oraș timp 4 de zile vizitând orașul de 3 ori. Am fost fascinată de frumusețea acestui oraș, în care existau hoteluri ce imitau diferite locuri din lume ( Statuia Libertății – pentru hotelul New York, un mic canal pe care se poate merge cu gondola- hotelul Venețian, o piramidă- hotelul Luxor) dar cel impozant este hotelul Bellagio, în fața căruia exista o fântână. Mă întorc în America în acest an cu promisiunea făcută mie că voi fi cazată la acest hotel.

De asemenea consider că această experiență m-a făcut un om mai bun, și consider că fiecare student întors după o vară în State îsi schimbă total percepția despre modul de a se comporta în societate.

Bellagio fountain- Las Vegas
Bellagio fountain- Las Vegas
cristea-bianca-pawn-shop-las-vegas
Pawn Shop – Las Vegas
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​