Cojocaru Cristian- Vara în State, DA, cea mai bună experiență!

Vara în State, DA, cea mai bună experiență! De ce?

Sunt foarte mulți factori pentru mine. E foarte important faptul ca mi-am îmbunătățit nivelul de cunoștințe în ceea ce privește limba engleză.

Însă, vara în State m-a ajutat foarte mult la rezolvarea unei probleme cu care mă confruntam de multă vreme, problema de a depăși viteza în cazul în care conduc.

Totul datorită calităților omenești ale polițiștilor americani, căci pot spune că în România sau Moldova nu ar fi fost la fel. Cum am menționat mai sus, iubeam să conduc cu viteza over limit. Semnul de viteză limitată spunea să am maxim 40 mph, însă eu conduceam cu 80, deoarece doream să văd viteza maximă pe care o poate atinge camionul pe care îl conduceam.

cojocaru-cristian-katama-massachusetts-min

Polițiștii m-au prins în cadrul radarului și s-au luat după mine, însă am încercat să mă îndepărtez cât mai mult de locul de muncă căci camionul pe care îl conduceam era al firmei pentru care lucram. Când am oprit, am spus polițiștilor că mă grăbeam acasă pentru că m-am intoxicat și trebuie să iau pastile.

Cel mai interesant lucru e că am fost totuși chemat la judecată peste 3 săptămâni. Judecătorul m-a înțeles și mi-a pus o condiție: nu voi fi trecut în records dacă promit că nu mai încalc limitele de viteză! Nici amendă nu am plătit.

Ce am vrut să spun e că mi-a plăcut foarte mult de indulgența legislației americane. De atunci mi-am propus să nu mai încalc limitele de viteză. Voi mai pleca în State atâta timp cât voi mai avea posibilitatea deoarece îmi fac o experiență foarte bună în toate domeniile.

P.S. Duc dorul camionului pe care l-am condus toată vara.

cojocaru-cristian-edgartown-massachusetts-min

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​