Banu Nicoleta: Work and Travel schimbă vieţi!

Brooklyn Bridge, NY

Pe data de 11 iunie am pornit spre marea aventură din SUA. Prima senzaţie pe care am avut-o când am ajuns în Bethany Beach (statul Delaware) a fost că mă sufoc, deoarece aerul era foarte umed şi cald.

Cina in familie, Bethany Beach, DE
Primul meu job a fost ca housekeeper la Resort Quest. În prima parte a zilei făceam curăţenie în hoteluri şi case de vacanţă, iar apoi împătuream cearșafuri şi prosoape. Luna august a fost cea mai aglomerată şi am avut posibilitatea de a face extra hours.

Madame Tussauds, NY
Acesta nu a fost singurul meu job. Am avut la un moment dat patru joburi: housekeeper, dishwasher la două restaurante şi hostess. A fost foarte obositor, deoarece începeam dimineaţa şi terminam după miezul nopţii. Managerii de la celelalte joburi au fost foarte înţelegători şi am reuşit să îmi fac programul în aşa fel încât să lucrez non-stop, fără zi liberă sau weekend de relaxare. Apoi am ajuns la trei joburi şi a fost mai bine.
Am locuit la o familie minunată, care ne-a oferit tot ce a putut mai bun! Stăteam 20 de români în aceeaşi casă, iar Jessika (proprietara) ne gătea în fiecare sâmbătă. Dorea să ne facă să zâmbim după cea mai grea zi a săptămânii. Şi reuşea! Aproape toţi lucram la Resort Quest, iar dimineaţa plecam de acasă ca o adevărată armată. Îmbrăcaţi cu tricouri albastre şi pantaloni crem, pedalam spre muncă, indiferent dacă erau 40 de grade sau ploua. Şi ploua destul de des.
Pe la începutul lunii octombrie am început să vizitez. Ordinea a fost următoarea: Washington, Niagara Falls, New York, apoi Boston. Atunci am realizat că a meritat toată munca din timpul verii. Sunt locuri şi privelişti pe care nu cred că o să le mai întâlnesc vreodată!

US Capitol, Washington

Niagara Falls

poza facebook, Statue of Liberty, NY
Cea mai frumoasă parte pentru mine abia acum urmează! Pe 20 iunie au venit în casă ultimii studenţi. Şi atunci l-am întâlnit pe Marius, iubitul meu. Da, în mai puţin de o săptămână ne-a apropiat atât de mult încât am hotărât că merită să ne dăm o şansă unul altuia. Şi nu ne-am înşelat. Vara a fost mult mai uşoară în doi. Astăzi, distanţa de la Cluj la Bucureşti e al naibii de lungă, dar nu ne dăm bătuţi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Te-ai convins să aplici la unul dintre programele noastre?​